Mor un jove de Tàrrega mentre feia barranquisme a Osca

Els fets van tenir lloc el passat diumenge, 23 de setembre, al barranc d’Eriste, a Osca | El jove descendia pel barranc quan un peu se li va quedar atrapat i el corrent d'aigua el va acabar ofegant
El barranc d'Eriste, on el jove va perdre la vida | NieveAventura.com

 

Tragèdia a Bensac, a Osca. Un jove de 26 anys i veí de Tàrrega, a l’Urgell, va perdre la vida el passat diumenge en quedar atrapat en un gorg del barranc d’Eriste. El jove descendia pel barranc quan un peu li va quedar atrapat en un pou. El corrent de l'aigua, així mateix, va impedir-li la reincorporació i, finalment, va acabar ofegant-se.

 

La tasca d’excarceració, d’altra banda, ha estat d’allò més complicada a causa de la complicadíssima accessibilitat de la zona esmentada. La Guàrdia Civil ha dut a terme les tasques de rescat, tot i que l’escuma produïda no permetia localitzar el jove amb clarividència. Fruit d’això, finalment, la demora va ser massa evident i el noi va acabar perdent la vida.

 

Una jove de Tremp també va morir fent barranquisme

Tot plegat va ocórrer el 4 de juny de 2016. A les 15.42 hores, els serveis d'emergències van rebre l'avís per un incident a Tremp, quan un grup d'unes trenta persones estaven realitzant barranquisme al barranc de Gurp i es van veure sorpresos per la pujada del riu.

 

Arran d'aquest incident, una noia va acabar perdent la vida i quatre persones més van quedar atrapades. Una de les quals, de fet, va ser traslladada d'urgència a l'hospital amb una crisi d'ansietat.