Mor un jove al Vallès Oriental en caure amb la bicicleta a una riera

Els fets han tingut lloc aquesta matinada

Policia científica dels Mossos d'Esquadra
Policia científica dels Mossos d'Esquadra | Cedida

Tràgic succés al Vallès Oriental. Un jove de 22 anys i veí del municipi d’Aiguafreda ha mort en caure amb la bicicleta a la riera de l’Avencó. Segons ha avançat El9nou.cat, el cadàver del jove ha estat localitzat aquesta dimecres a les 3.00 hores de la matinada en un gorg que hi ha a tocar del pont de la Picamena, que travessa la riera i que aquests dies porta un cabal destacat d’aigua.

El relat dels fets

El noi va sortir amb bicicleta dimarts al vespre per fer esport i la família es va estranyar que no tornés a casa. Després d’unes hores, va donar avís als vigilants municipals i aquests van comunicar-ho als Mossos d’Esquadra i els Bombers. La recerca va permetre localitzar la bicicleta del noi i posteriorment les unitats subaquàtiques van localitzar el cadàver a l’interior del gorg.

A la recerca, hi han participat els vigilants municipals, Mossos, Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques per donar suport psicològic a la família. Els Mossos han obert una investigació per esclarir les causes de l’accident.


Comentaris

envia el comentari