Mor l'home atacat a Saragossa per portar tirants amb la bandera espanyola

En Víctor L. va ser agredit divendres passat a la sortida d'una discoteca per dos joves que el van copejar per l'esquena amb una barra de ferro

Víctor, el hombre que ha fallecido en Zaragoza víctima de una agresión
Víctor, l'home que ha mort a Saragossa víctima d'una agressió | Twitter

Víctor L., l'home de 55 anys veí de Saragossa i nascut a Terrassa, ​​que es trobava en estat de mort cerebral des del passat 8 de desembre després de patir una brutal agressió, ha mort aquest dimarts, 12 de desembre, segons ha confirmat 'COPE'. 

Pel que sembla, els seus familiars han pogut acomiadar-se d'ell abans de procedir a desconnectar-lo després de conèixer que es trobava en una situació irreversible. Els metges l'havien induït al coma per intentar millorar les lesions cerebrals sofertes, però res s'ha pogut fer per salvar la seva vida. 

Divendres passat, Víctor L. va ser atacat per dos joves que el van agredir per portar uns tirants amb la bandera espanyola. Moments abans, els tres havien coincidit al voltant de les 2.30h de la matinada en una discoteca i havien creuat algunes paraules per les seves respectives ideologies. 

Atacat per l'esquena 

Quan l'home va abandonar el lloc, dos joves el van seguir i un d'ells el van agredir amb una barra de ferro per l'esquena, que va provocar que caigués a terra. L'amo del local es va adonar del que estava passat i va intentar avisar a l'home, però quan es va adonar ja era tard. 

Després d'això, els agressors li van clavar diverses puntades de peu al cap quan l'home ja era a terra, inconscient, i es van donar a la fuga al costat de les seves corresponents parelles. 

Ràpidament, els serveis sanitaris es van presentar al lloc dels fets i el van traslladar a l'Hospital Miguel Servet, ja que presentava un greu traumatisme cranioencefàlic. Va ser per això que els metges li van provocar el coma, però va entrar en mort cerebral igualment. 

Ja hi ha un detingut

La policia ha obert una investigació per trobar els autors de l'agressió i esclarir els fets. De moment, les primeres investigacions assenyalen que es podria tractar de dos joves radicals d'esquerra que podrien pertànyer a grups antisistema. En els últims dies, els agents han detingut un dels dos agressors, del qual no ha transcendit la seva identitat, i es troben a la recerca del segon.


Comentaris

envia el comentari