MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Mor la nena que havia resultat greument ferida amb l'accident del castell inflable a Caldes de Malavella

Sis nens més han quedat ferits en marxar volant l'atracció en un restaurant

La nena ferida de gravetat durant l'accident d'un castell inflable a Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva, finalment ha mort. Tenia sis anys. Set nens han resultat ferits, tres d'ells greus, després que el castell inflable en el qual estaven ha sortit volant en un restaurant de Caldes de Malavella, a la Selva. Una d’aquestes nenes ha acabat morint a la Vall d’Hebron, després de ser-hi traslladada amb helicòpter. Segons fonts del centre hospitalari, la petita havia patit politraumatismes i un fort traumatisme cranioencefàlic. 

Segons ha informat el Sistema d'Emergències Mèdiques els fets han passat a tres quarts de quatre de la tarda al restaurant Mas Oller d'aquest municipi. L'inflable ha anat a parar a uns 30 metres de distància del lloc on estava ancorat. Estaven posats dos dels quatre ancoratges de la instal·lació, segons les primeres informacions. 

 

El ferits més greus, són nen de 9 anys, que ha estat evacuat per aire al Parc Taulí de Sabadell, i una nena de 7 anys que ha estat traslladada a l'Hospital Josep Trueta de Girona en ambulància. La resta d'afectats són una nena de 7 anys que ha resultat ferida de poca gravetat i tres ferits lleus: un nen d'11 anys, una nena de 7 i un nen de 3. Tots ells han estat evacuats al Trueta en ambulància.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris