Mor la mare de Pilar Abel

Es tracta de l'única connexió que suposadament hi havia entre Abel i Salvador Dalí

La mare de Pilar Abel, la dona que assegura ser la filla de Salvador Dalí, malgrat que les proves d'ADN ho hagin desmentit, ha mort. Tal com informa 'RAC 1', la mare d'Abel era l'única connexió entre la vident i l'artista català.

Als mals moments que passava Pilar Abel darrerament, després que les proves d'ADN demostressin que no és filla de Dalí, ara ha de patir a més la pèrdua de la seva mare, qui suposadament havia confirmat a Pilar, de paraula, que havia mantingut relacions amb l'artista l'any 1955.

Pilar Abel lluny d'aconseguir demostrar que Dalí era el seu pare

Pilar Abel va presentar una demanda de paternitat el novembre del 2016, que va desencadenar a una ordre d'exhumació del cos de Dalí a principis d'aquest estiu. Pilar Abel havia argumentat davant del jutge que la seva mare hauria mantingut relacions amb Dalí a principis de l'estiu de 1955, aixó ho hauria assegurat a la seva pròpia filla. 

Pilar Abel, la dona que assegura ser filla de Salvador Dalí
Pilar Abel, la dona que assegura ser filla de Salvador Dalí | Cedida

Tot i aquestes paraules de la seva mare, les proves d'ADN que es van realitzar-li, un cop exhumat el cadàver de Dalí, van donar un resultat negatiuL'anàlisi forense va determinar que no existeix cap parentesc entre Pilar Abel i Salvador Dalí. 

Condemnada a pagar els costes de les proves

El Jutjat de Primera Instància número 11 de Madrid, després de desestimar la seva demanda de paternitat com a suposada filla del pintor Salvador Dalí, va condemnar-la a més a assumir els costos del procés. Segons diu la sentència, per la «temeritat» que va suposar seguir amb el procés després de conèixer-se la «contundent» prova biològica practicada. 

Així doncs Pilar Abel es troba ara en una difícil situació, després d'aquests durs moments de la seva vida, i ara sense el suport que podia tenir de la seva mare.


Comentaris

envia el comentari