Imatge de l'incendi d'un habitatge a França

Mor una mare i els seus set fills en l'incendi d'un habitatge

La família residia en una localitat als afores de París i el pare va ser l'únic supervivent de la tragèdia

Una mare i els seus set fills van morir dilluns a la matinada per un incendi que va assolar la seva casa a França. Els bombers van rebre l'avís al voltant de la 1.00 h de la matinada i es van desplaçar ràpidament al lloc. L'immoble, de dues plantes, se situava a la localitat de Charly-sur-Marne, a uns 80 quilòmetres a l'est de la capital francesa.

Durant l'evacuació, els serveis d'emergència van aconseguir treure el pare, que està fora de perill. Un cop dins del domicili van localitzar les altres vuit víctimes, que ja havien mort. Segons fonts dels bombers, la mare tenia 40 anys i els fills entre 2 i 14.

El pare ha estat l'únic supervivent en aquesta tragèdia familiar i es troba recuperant-se de cremades importants al cos. Després d'una intensa nit, el foc no va poder ser controlat fins dimarts a primera hora. De moment, es desconeix l'origen de l'incendi, encara que segueixen investigant-ne els fets.

Els veïns van alertar emergències

Passada la mitjanit, a la petita localitat de Charly-sur-Marne, un incendi va sobresaltar el veïnat. Les flames arrasaven el segon pis d'un habitatge familiar. Davant el perill que això suposava, els residents de la zona van trucar immediatament als serveis d'emergència.

Quan van arribar al lloc dels fets, els professionals eren incapaços d'accedir al domicili. Allà vivien una parella amb els seus set fills petits. Després d'una intensa feina, els bombers van aconseguir treure amb vida el pare, que va ser traslladat a l'hospital greument ferit.

Bomber
Els bombers no van poder apagar el foc fins dimarts. | Arxiu

Tot i això, la mare i els set petits no van tenir aquesta sort. Els serveis d'emergències no van poder fer res per salvar la seva vida i van morir per inhalació de fum. Quan van accedir a l'immoble, on els va ser impossible entrar-hi fins passades unes hores, van trobar els cossos de les vuit víctimes i en van certificar la mort.

L'origen de l'incendi està en investigació

Segons informen les autoritats, la causa original del foc es desconeix, però, segons la hipòtesi principal, es podria haver originat de forma accidental en una rentadora-assecadora. Segons informa El Confidencial, l'aparell estava situat a la part baixa de l'habitatge mentre la família descansava a la planta superior. El foc ha provocat danys a l'estabilitat de la segona planta i a un domicili adjacent. De moment, la investigació continua en curs per intentar aclarir la situació.

A Espanya, només fa una setmana de l'últim incendi ocasionat en un domicili. El foc es va originar per un braser en un habitatge de Huelva i va acabar amb la vida de tres joves estudiants.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS i en exclusiva els SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp