rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Mor Marta Vallès, la dona de Fèlix Millet

Ha mort als 82 anys després d'estar ingressada des del passat dimecres a l'hospital del Vall d'Hebron després d'haver patit un ictus
L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i la seva dona, Marta Vallès | CatalunyaDiari.cat

 

Marta Vallès i Guarro, la dona de Fèlix Millet, ha mort aquest diumenge 1 d'abril a l'edat de 82 anys. La dona de l'expresident del Palau de la Música havia ingressat aquest passat dimecres a l'hospital del Vall d'Hebron després d'haver patit un ictus cerebral, segons informa 'El Punt Avui'.

 

Des de feia alguns dies, l'esposa de Fèlix Millet patia problemes neuronals associats a l'ictus cerebral, a més de pèrdua de memòria i forts dolors de cap. Marta Vallès va haver d'ingressar d'urgència al centre hospitalari de Barcelona després de patir dimecres passat un ictus cerebral. A més, la dona de l'expresident del Palau de la Música va perdre la consciència.

 

Mor Marta Vallès d'un ictus als 82 anys

Aquest dissabte el seu estat de salut va empitjorar després d'estar diversos dies hospitalitzada després de patir un vessament cerebral. Finalment Marta Vallès i Guarro ha perdut la vida als 82 anys aquest diumenge 1 d'abril.

 

La mort de la dona de Millet ha succeït només un mes després que el seu marit, l'expresident del Palau també fos hospitalitzat per una insuficiència respiratòria el 22 de febrer. Millet es trobava empresonat des del passat 5 de febrer quan va haver de ser traslladat a l'Hospital Mútua de Terrassa.

La família de Millet, jutjada pel cas Palau

Cal recordar que Marta Vallès va ser jutjada pel cas de l'espoli del Palau de la Música. Segons el mitjà citat, la dona de Millet va ser jutjada com a responsable civil subsidiària i condemnada a pagar fins a 6,5 milions d'euros. La seva filla també va ser condemnada a pagar 112.000 euros.

 

Per la seva banda, Fèlix Millet va ingressar a presó de forma provisional i comunicada pel desfalc del Palau de la Música. Finalment, el passat divendres 2 de març va ser posat en llibertat després de pagar una fiança de 400.000 euros.