Mor un motorista de 21 anys en un accident al districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi

Els fets han succeït el vespre d'aquest diumenge al districte de Sarrià-Sant Gervasi

Un motorista de només 21 anys ha mort aquest diumenge, 4 de febrer, en un accident de trànsit al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona. El sinistre mortal ha ocorregut quan faltaven 5 minuts per dos quarts de deu del vespre, quan el jove ha caigut a l'encontre de l'avinguda Diagonal de la ciutat comtal amb el carrer de Ganduxer.

Instants després del tràgic fet, diversos efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han acudit a la zona del xoc per traslladar al jove a l'hospital en estat crític. Finalment, però, els metges no han pogut fer-hi res per salvar-li la vida i el noi ha acabat perdent la vida a resultes del sinistre. 

Aquesta, de fet, és la segona víctima mortal en accident de trànsit d'aquest 2018 a Barcelona. En aquest sentit, a més, és la primera circulant en moto.

Els investigadors, darrere el succés

Uns quants efectius de la Guàrdia Urbana s'han personat a la cantonada on han ocorregut els fets. La Unitat d'Investigació i Prevenció d'Accidentalitat del cos de policia barceloní s'ha fet càrrec de la investigació del sinistre i, així mateix, l'Ajuntament ha activat el Servei d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per donar suport psicològic als familiars de la víctima.

D'altra banda, el consistori barceloní ha emès una nota de premsa en la qual ha lamentat la mort del noi de només 21 anys i ha traslladat el seu condol a la família i als amics.

Finalment, l'Ajuntament 'comandat' per Ada Colau ha explicat que referma el seu compromís per continuar treballant amb la intenció de reduir les víctimes d'accidents de trànsit a la ciutat.

Uns lamentables registres

Barcelona ja va haver de lamentar l'any passat diverses víctimes mortals a les seves carreteres. Si bé és cert que aquesta és la segona víctima mortal en accident de trànsit d'aquest 2018 a la capital catalana —la primera circulant en moto—, també ho és que els registres de l'any passat també van ser força lamentables.

En aquest sentit, l'any passat es van registrar 12 víctimes mortals, de les quals 7 eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu que acumula més ferits greus.


Comentaris

envia el comentari