Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Mor un motorista en un xoc amb un autobús en una ciutat de Catalunya

Els Bombers han hagut de rescatar la víctima que ha quedat atrapada sota el el vehicle de transport urbà

Tarda tràgica al municipi de l'Hospitalet de Llobregat. Un greu incident de trànsit ha acabat amb la mort d'un motorista a la xarxa urbana de la localitat del Barcelonès a primera hora de la tarda d'aquest dimecres. 

Segons les primeres informacions, un conductor d'una motocicleta de 39 anys ha col·lidit contra un autobús. Els fets han succeït al carrer Amadeu Torner, a l'altura del carrer Aprestadora de la localitat barcelonina. 

El xoc entre el vehicle de dues rodes i l'autobús s'està investigant. A causa de la col·lisió, però, el pilota de la moto ha quedat atrapat sota el vehicle de transport urbà de l'Hospitalet de Llobregat

De resultes del sinistre, s'han activat els serveis d'emergències per atendre aquest incident. Fins al lloc han anat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que s'han adreçat a l'indret i han treballat en el rescat del cos. 

Així mateix, també hi ha anat el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Tot i també actuar al lloc de l'accident, no han pogut fer res per salvar la vida de l'home de 39 anys accidentat al municipi del Barcelonès

Les carreteres catalanes sumen 75 víctimes mortals

En la crònica de successos a les carreteres catalanes ja se sumen 75 víctimes mortals en sinistres de trànsit. Aquesta és l'última informació del Servei Català de Trànsit, després de sumar dues morts el dilluns, 26 de juliol. 

Els accidents van succeir a la comarca d'Osona. Els fets passaven a les carreteres C-17, a les Masies de Voltregà, i a la C-37, a Torelló. Els fets passaven en una diferència de poc més de 10 minuts.

En el primer dels sinistres, moria el conductor del turisme de 74 anys. Mentre que en el segon tràgic accident, moria el conductor d'un dels vehicles de 58 anys. Així mateix, en totes dues col·lisions, també es van traslladar altres persones a centres sanitaris.

Les dades que s'han facilitat, de manera provisional, són incidents a la xarxa viària interurbana de Catalunya. En aquest sentit, no es compten els accidents mortals de trànsit que succeeixen dins les localitats, com en el cas del mort de l'Hospitalet de Llobregat.