Un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona

Mor un motorista en un accident a l'avinguda Diagonal de Barcelona

Aquesta és la vuitena víctima mortal en un sinistre de trànsit a Barcelona aquest any

Barcelona ha viscut una nova tragèdia als carrers de la ciutat. Un motorista ha perdut la vida en un accident a primera hora d'aquesta tarda de dimecres. Un incident que se suma al viscut fa menys d'una setmana, on una jove de 26 anys moria a l'Eixample.

En aquest sinistre mortal a la capital catalana, la Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que s'han vist involucrades dues motocicletes. El conductor d'una d'elles, ha mort.

Topada mortal a la Diagonal

Poc després de les tres en punt de la tarda, el servei d'emergències han rebut l'avís d'una topada a la ciutat de Barcelona. L'alerta informava d'un accident on s'han vist involucrades dues motocicletes.

Els fets han succeït a l'alçada del número 649 de l'Avinguda Diagonal i, fins al lloc dels fets, s'han traslladat unitats de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

De resultes d'aquest accident al Districte de Les Corts, el conductor d'una de les motocicletes involucrades en el sinistre, un home de 50 anys, ha mort.

Segons ha informat l'Ajuntament de Barcelona, aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat aquest any.

El consistori lamenta la seva mort i trasllada el seu condol a la família i amistats i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

Accident mortal a l'Eixample

El passat 15 d'abril, cap a les 6.30 hores de la matinada, una dona de 26 anys que conduïa una motocicleta va perdre el control del seu vehicle. A causa del sinistre la motorista va quedar greument ferida. Un accident que va succeir a la cruïlla del carrer d'Aragó amb el carrer del Comte Borrel, al districte de l'Eixample.

Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques, que la van traslladar a l’hospital on, posteriorment, va morir.

Aquesta era la setena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any.