Imatge de la Ronda del Mig de Barcelona

Mor un motorista en un greu accident al Vallès

L'home tenia 61 anys

Setmana tràgica a les carreteres catalanes. 

Un motorista de 61 anys va morir aquest dimecres a la nit en un accident a la BV-5159 a Vilanova del Vallès, al Vallès Oriental, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). 

El sinistre va tenir lloc cap a les 21.23 hores, al punt quilomètric 4,5 de la citada via. 

Per causes que s'investiguen, hi va haver una col·lisió entre un turisme i una motocicleta i a conseqüència d'això va morir el motorista. 

L'ocupant del turisme va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i donat d'alta in situ.

36 persones mortes en accidents de trànsit a Catalunya

Amb aquesta, 36 persones han mort en accident de trànsit en la xarxa de carreteres interurbanes de Catalunya des del gener.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra,  dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM

També hi va treballar la Policia Local.

Un altre home de 64 anys mort per un sinistre

El conductor d'un turisme ha mort aquest dilluns a la nit després que el vehicle sortís de la via per on circulava, segons ha informat el Servei Català de Trànsit

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 21.24 h a la C-44, a l'altura de Tivissa, a Ribera d'Ebre, en sentit Móra d'Ebre. 

S'estan investigant les causes per les quals el turisme va sortir de la via. 

Arran de la incidència, es van activar nou patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Servei per donar suport a les víctimes de trànsit

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any.

Per, així, oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. 

S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.