Muntatge d'un acordió amb la imatge de David Hevia, el músic que ha mort

Mor el músic espanyol David Hevia amb només 44 anys

El jove travessava una malaltia contra la qual no ha pogut lluitar més

L'acordionista de Sierra David Hevia ha mort a principis d'aquesta setmana després de no superar la malaltia que l'havia retirat dels escenaris. El jove, de 44 anys, era un personatge important dins la música asturiana, que ara es troba de dol. Els seus familiars i amics van anar dimarts passat a acomiadar-se per última vegada d'ell a l'església parroquial de Santa María de Tiñana, a Siero (Astúries).

Durant la seva trajectòria professional, el jove va portar la seva música a nombroses revetlles i sales de festes amb els seus grups així com en solitari. La seva música no va faltar tampoc al seu funeral, ja que era la seva veritable passió. Encara que la seva malaltia l'obligués a baixar de l'escenari, David Hevia, mai va abandonar el seu amor per la melodia.

Després de la seva mort, les xarxes socials s'han inundat de missatges emotius per part dels seus amics i companys de professió. Hevia ha deixat una bonica empremta a la música asturiana, on tots els professionals tenen paraules boniques cap a ell. Així mateix, a través d'aquests missatges, els seus companys també han volgut enviar forces a la seva família, que no passa pel millor moment.

Dol a la música asturiana

David Hevia ha perdut la vida amb 44 anys com a víctima d'una forta malaltia que feia temps que patia. Desgraciadament, la trajectòria del jove músic ha acabat abans del que s'esperava. No obstant això, Hevia pot marxar orgullós del llegat que ha deixat a la música asturiana.

Després del seu funeral, la seva germana, Vanessa Hevia, ha agraït a través de les xarxes socials el suport rebut aquests dies. «Sabia que l'estimava molta gent, però veure tantes mostres d'afecte cap a ell em fa sentir súperorgullosa del tros germà que tenia».

Molts són els companys de professió que han deixat commovedors missatges als seus perfils recordant el mort. I és que David Hevia era un home molt estimat dins de l'ofici. El jove ha compartit escenari amb nombrosos grups que no dubten a agrair-li la seva professionalitat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

«Se n'ha anat un gran acordionista i una gran persona, sempre recordarem aquest somriure etern» deia el missatge escrit pel Grupo Ideas al seu perfil de Facebook després de la pèrdua del seu company. Des del Grupo Beatriz, un dels més famosos del sector, també han volgut dedicar unes paraules al músic. A la mateixa xarxa social, lamentaven la pèrdua, afirmant que mai ho oblidaran.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!