ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Commoció a València per l'atropellament mortal de Nacho, un futbolista de 14 anys

Va creuar la carretera de manera imprudent i el conductor no va poder evitar el xoc

Dragon Force València-Enguera Juvenil
El xiquet era centrecampista del FC Dragon Force València-Enguera | FC Dragon Force

A poc a poc, es van coneixent més dades de la mort tràgica que ha passat el dissabte de nit, a les 23.40 hores en la V-30, a l'entrada de València, prop del desviament cap a la pedania del Forn d'AlcedoLa víctima es tractava d'un xiquet de 14 anys, Ignacio Aznar Llorens, centrecampista del club FC Porto Dragon Club València - Enguera i veí de Castellar.

Una tragèdia per imprudència

Segons avança 'las Provincias', el xiquet estava amb un grupet pintant un grafit en les parets del llit del Túria. Prop de la mitjanit, quan el grupet havia ja acabat, van creuar corrent imprudentment per la V-30, una de les vies de més trànsit de la província. Els companys de Nacho van poder passar, però ell no va tindre tanta sort i un BMW que circulava cap al Port el va envestir.

Mor atropellat en la V-30
La V-30 a l'altura de la Fonteta de Sant Lluís, lloc a on se va produir l'accident | Google Maps

 

El cos de Nacho va eixir disparat i el conductor no va poder fer res per a evitar l'impacte. El cos del jove de 14 anys va quedar mutilat en diferents trossos damunt de la calçada i vàries patrulles de la Guàrdia Civil van acudir després que el mateix conductor tocara al 112. Els agents van tallar la circulació unes quantes hores.

El cadàver del xiquet va ser trobat a 30 metres de l'impacte, amb les restes de la pintura i el poal. La unitat de Suport Vital Bàsic que es va desplaçar fins al lloc dels fets va d'atendre a sis persones: quatre familiars de la víctima i el conductor i l'acompanyant, amb crisi d'ansietat, segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

Imatge del camió en el llit del riu Túria a la V-30
La V-30 és de les vies amb més sinistralitat de la província | Consorci Bombers València

 

Aquest dilluns, 13 de maig, a partir de 16.30 hores, la família estarà present en el Tanatori Municipal de València i el dimarts de matí, a les 11.00, se celebrarà la missa en el mateix tanatori. Els amics de Nacho ja han pintat un grafit en record seu que resa: «RIP KONER».

Un jugador estimat

El seu club de futbol actual, el FC Porto Dragon Force València-Enguera, va publicar un comunicat el diumenge expressant «el seu dolor profund i la consternació per la pèrdua del seu jove futbolista, Nacho Llorens. Des d'estes línies volem manifestar el nostre sentit dol i suport als familiars, amics i a tota la família del Dragon Force». 

A més, han vullgut manifestar que «Des de l'Acadèmia Internacional de Futbol de Soccer Inter-Action i l'Escola de Futbol FC Porto Dragon Force València-Enguera plorem l'absència de Nacho, centrecampista de 14 anys que des de que s'enfundà els nostres colors es va convertir en un referent per al club, tant dins com fora del camp». El comunicat, que han fet públic en la seua pàgina web, ha sigut completat amb les publicacions en Facebook i en Instagram, en els canals oficials del Dragon Force:

En el cas del Facebook, hi han hagut diverses mostres de suport per part d'altres equips on el xiquet havia estat jugant, com el Paterna Club de Futbol.

Quant a Instagram, les mostres de suport anònimes no paren de repetir-se. I és que, com diu Toni Brotons, jugador del Porto Dragons: «DEP Nacho, sempre estaràs amb nosaltres.»


Comentaris

envia el comentari