Imatge d'una persona amb un termòmetre digital

Mor un nen de 12 anys després de caure d'un balcó quan tenia febre i deliris

El menor estava tenint al·lucinacions a causa de les altes febres que patia

Mor el menor que es va precipitar dimarts passat des del balcó de casa seva mentre patia al·lucinacions a causa d'unes febres molt altes. El nen, de 12 anys, era al costat de la seva família al domicili. L'habitatge està situat en un segon pis a Mijas (Màlaga).

Van ser els seus pares els que van trucar a emergències alertant del que havia passat. Simultàniament, diversos testimonis també van avisar el 112 després d'adonar-se del fet. El menor va ser atès al lloc dels fets pels serveis sanitaris, que van decidir traslladar-lo d'urgències al centre hospitalari.

El nen ingressava molt greu a la Unitat de Cures Intensives, on ha estat aquests dies. El nen havia patit un politraumatisme a conseqüència de l'impacte. Finalment, moria ahir al matí dimecres després de no haver pogut sobreviure a la gravetat de les seves lesions.

El menor va patir un politraumatisme greu

Els fets passaven el 21 de març passat, al voltant de les 00:50 hores. Un nen de 12 anys es precipitava en caiguda lliure des del balcó de casa seva. Segons han informat fonts del servei d'emergències, moments abans del succés, el menor presentava un quadre de febre molt alta i estava delirant.

Des del servei d'emergències d'Andalusia, van mobilitzar immediatament efectius de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i els serveis sanitaris. En arribar, els metges van atendre el menor qui estava molt greu. Davant d'aquesta situació, van preferir traslladar-lo ràpidament en ambulància a l'Hospital Matern Infantil de la capital malaguenya.

Allà va ingressar a l'UCI amb un politraumatisme greu que feia perillar la seva vida. Des de la seva arribada, els metges van fer tot el possible per salvar-ho, però no ho van aconseguir. Les seves lesions eren tan greus que no li van permetre seguir endavant.

De moment, es desconeix si el deliri febril ha estat la causa que va portar el nen a precipitar-se pel balcó. Aquests episodis solen provocar canvis greus el procés normal d'enviament i recepció de senyals al cervell, en estar més vulnerable per la febre.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!