URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Un tren atropella mortalment un jove de 14 anys que caminava per les vies al Vallès

El menor estava caminant per la via amb un amic
La via del tren genera soroll tan durant el dia com durant la nit | Cedida

 

Un menor de 14 anys va morir el passat dilluns, 14 de gener, atropellat per un tren mentre caminava per les vies a Gualba, al Vallès Oriental, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. El menor anava amb un amic en direcció a Riells i Viabrea, on vivia.

 

Fonts de Renfe han explicat que els fets van passar a tres quarts de nou del vespre. El tren que va atropellar l'adolescent era de l'R11 i anava cap a Figueres. La circulació va estar tallada durant unes dues hores. L'Ajuntament del municipi ha mostrat el seu suport i condolences a la família i als seus amics i companys de l'Institut El Bruc. El municipi ha decretat tres dies de dol.

 

 

L'atropellament mortal, el dilluns al vespre

Des del compte de Twitter de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya van informar que la circulació entre Sant Celoni i Riells Viabrera havia estat interrompuda com a conseqüència de l'atropellament d'una persona i també van alertar que les afectacions poden superar els 45 minuts tant a l'R11 com a l'R2 Nord.

 

Rodalies va informar al voltant de les 21.30 hores el tren Barcelona Sants 19: 47 amb destinació Figueres 21:53 estava aturat entre Gualba i Riells-Viabrea-Breda a causa de l'atropellament d'una persona. A més a més, segons van indicar testimonis del succés a CatalunyaDiari.cat, el tren podria haver estat circulant a una velocitat superior a la permesa en aquest punt.              

 

 

Comentaris