Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Equip mèdic treballant

Mor un nen de 3 anys en un fatal succés a Castelló

Es va precipitar pel forat de l'escala des d'una alçada de tres pisos a Castelló

Un nen de 3 anys ha mort en precipitar-se al forat de les escales des d'un tercer pis a un edifici de Castelló. El succés l'acaba de donar a conèixer l'agència de notícies EFE, malgrat que va passar aquest dilluns a la tarda. El menor va quedar ferit de gravetat i lluitava per la seva vida a l'hospital on ha mort aquest matí.

Segons les primeres informacions, un nen de 3 anys va caure des d'una altura de tres pisos a la localitat castellonenca d'Alfondeguilla. Així ho han confirmat fonts municipals i policials a l'agència EFE. La Guàrdia Civil està al capdavant de la investigació d'aquest succés.

El menor va caure pel forat de l'escala des d'una altura de tres pisos, al bloc de pisos d'aquesta localitat. Després de rebre l'avís, efectius d'emergència es van traslladar a la ubicació per atendre el nen. Van aconseguir que arribés amb vida a l'Hospital de la Fe de València, on ha mort.

Hi ha una investigació en marxa

Inicialment va ser traslladat al Centre de Salut 2 de la localitat de la Vall d'Uixó. Després va ser portat a l'Hospital La Fe de València, on disposen de més mitjans i on van intentar salvar la vida del nen. Tot i això, va patir lesions molt greus que finalment l'han conduït a la mort.

Aquest matí, cap a les 11.30 hores, els metges han certificat la defunció del menor que lluitava per la seva vida. El nen de tres anys va patir ferides molt greus en caure pel buit de l'escala i copejar-se per terra. Es desconeixen per ara les circumstàncies en què va passar tot.

Escales d'un edifici
El nen va morir en caure pel forat de les escales | Arxiu

De fet, fonts de la Guàrdia Civil han informat que han obert una investigació per aclarir els fets. Intenten determinar les circumstàncies en què aquest nen va caure al forat i va perdre la vida. En conèixer els fets es va activar el protocol judicial per a aquest tipus d'esdeveniments.

Caldrà aclarir si es tracta d'un accident fortuït o si hi ha motius per sospitar un acte d'una altra naturalesa. Les proves recollides al lloc dels fets i els possibles testimonis ajudaran a avançar en la investigació. També l'autòpsia que serà practicada al menor.

Segon nen mort tràgicament

Atesa la gravetat de l'estat del nen, es va sol·licitar la intervenció d'un helicòpter medicalitzat per al trasllat hospitalari. La Policia Local va procedir a tallar el trànsit a la carretera de Segorbe. Així, van facilitar l'aterratge de l'helicòpter, en un lloc sense heliport ni zona habilitada.

Durant les últimes hores s'ha conegut també la tràgica mort d'un nen de 4 anys a Gijón. En el seu cas va morir per ofegament en caure accidentalment a la piscina del xalet dels seus avis. Estava a càrrec del seu pare i el seu avi en el moment que van passar els fets.

El pare i l'avi es van adonar massa tard que el cos del nen estava flotant a la piscina. Van avisar emergències i el van traslladar encara amb vida a l'Hospital de Cabueñes, on finalment va morir. Es tracta de dos menors morts amb poques hores de diferència.