Mor un altre nen de 4 anys de la mateixa manera en pocs dies a Espanya

Se li van practicar maniobres de reanimació, sense èxit

Agentes de la Guardia Civil en el tramo de la carretera LU-633, en el término municipal de Portomarín (Lugo)
Se li van practicar maniobres de reanimació, sense èxit | Catalunya Diari

Un nen de 4 anys va morir el passat diumenge a la tarda després de caure a la piscina d'un habitatge del municipi de Morata de Tajuña, segons ha confirmat aquest dimarts la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid.Després de trobar el menor inconscient i amb signes d'ofegament, els seus familiars el van treure de l'aigua i el van traslladar en un vehicle a l'hospital del Sud-est, a Arganda del Rey, on personal del centre mèdic va practicar-li maniobres de reanimació cardiopulmonar, sense èxit.L'hospital va comunicar a última hora de la tarda de diumenge la defunció i agents de la Policia Local van haver d'acudir al centre mèdic per impedir l'entrada a un grup de familiars i amics de la víctima que havien acudit a les portes del centre i que pretenien accedir a les instal·lacions sanitàries sense autorització, segons han indicat fonts sanitàries.


Preocupant xifra de nens morts en piscines 

Cal recordar que aquest mateix dilluns saltava la notícia que un petit de tan sols 2 anys havia perdut la vida després d'ofegar-se en una piscina, a la urbanització de la Zenia, a Orihuela-Costa (Alacant). La família del menor, amb residència a França i origen algerià, es trobava de vacances al lloc dels fets.I aquests dos no han estat els únics casos d'ofegament en piscines des de l'última setmana de juliol. Per desgràcia, han estat diversos els menors que han perdut la vida de la mateixa manera a Espanya.De fet, a Alacant, i sumant el cas ja esmentat, han estat tres els petits que han perdut la vida ofegats. Una d'aquestes tragèdies es va produir el passat 5 d'agost, quan va morir un nen de 4 anys a la piscina de la seva casa. Abans, una altra nena, també de 4 anys, havia perdut la vida en ofegar-se en una piscina de la urbanització de Calp.


Dos casos similars van tenir lloc a Andalusia. La setmana passada una nena d'11 anys també moria en caure a la piscina de casa seva, a la localitat granadina d'Almuñécar. La menor va ser rescatada de l'aigua, però no es va poder fer res per salvar-li la vida.I a Màlaga ,un bebè perdia la vida de manera tràgica en no poder ser salvat després d'ofegar-se a la piscina d'un habitatge a la urbanització d'El Romeral.De la mateixa manera, ja des d'abans, concretament des de l'inici de l'estiu, han tingut lloc més defuncions similars entre la població espanyola de menys edat, cosa, sens dubte, preocupant.


Comentaris

envia el comentari