Una UVI mòbil del SUMMA 112 de la Comunitat de Madrid.

Mor un nen de 2 anys atropellat al mig del carrer a Espanya

Un motorista hauria estat el causant de l'atropellament

Tragèdia a Villrreal. Un nen de tan sols 2 anys ha mort a la localitat de Castelló després de patir un atropellament. El succés ha tingut lloc al carrer Calvari, situat al centre del municipi. Segons avança El Periódico Mediterráneo, hauria estat un motorista el causant de l'atropellament.

Imatge del carrer de l'accident del nen mort
El petit, de només 2 anys, ha mort al carrer Calvari de Villareal (Castelló) després de ser atropellat per un motorista | Google Street VIew

 

Setmana tràgica a Espanya

I és que no és, ni de bon tros, el primer atropellament que se succeeix aquesta setmana a Espanya. Dimarts passat, sense anar més lluny, dos ciclistes que es trobaven fent el camí de Santiago van morir a Manzanares (Madrid) després de ser atropellats a la carretera M-608.

El primer ciclista, de 61 anys, va ser atropellat per un cotxe a la M-608; i el seu fill, que anava amb ell, va morir pràcticament a l'acte. El succés va passar dissabte cap a les 17.00 hores, quan el turisme va sortir de la via i va atropellar els dos ciclistes.

Dos agents de la Policia Nacional, que eren fora de servei, van avisar els equips d'emergències. El ciclista de 61 anys moriria dies després a l'hospital.

Atropellat per un camió de repartiment

I no només les tragèdies es van succeir a Villarreal i Madrid. També dimarts passat, un home moriria a la localitat toledana del Viso de San Juan després de ser atropellat per un camió de repartiment.

L'accident va tenir lloc 11.20 hores al carrer Valdernando, a la urbanització San Marcos d'aquest municipi toledà.

 

La informació la va donar el servei d'Emergències 112 de Castella-la Manxa. Els sanitaris que es van presentar fins al punt del succés no van tenir temps de socórrer l'home, ja que va morir a l'acte.