Imatge dels tres germans jugant a les escales mecàniques de l'aeroport de Carolina del Nord el setembre del 2019

Un nen de 3 anys mor mentre jugava a les escales mecàniques als EUA

La mare ha estat arrestada per un presumpte delicte de negligència

Un menor de tres anys ha mort després de perdre l'equilibri i caure mentre jugava amb els seus dos germans a les escales mecàniques a l'aeroport Charlotte Douglas de Carolina del Nord, als Estats Units. Els fets van tenir lloc ara fa dos mesos, el passat setembre, malgrat que les imatges no s'han fet públiques fins avui, segons recull 'El Caso'. 

Els tres germans menors d'edat s'entretenien  jugant a enfilar-se a la barana de les escales mecàniques mentre la seva mare estava a la zona de recollida de maletes esperant el seu equipatge. Les imatges, que ha compartit 'Canal 9', no mostren el moment de la caiguda d'en Jaiden però sí que es veu com el petit de tres anys i la seva germana estan damunt de la barana quan tots perden l'equilibri.

Un treballador va salvar a la germana

Un treballador de l'aeroport que va veure els nens no va poder salvar al nen de 3 anys però sí que va arribar a temps de salvar a la germana que també estava a punt de caure. Jaiden va ser traslladat a l'hospital amb un traumatisme cranial del qual no es va poder refer i li va causar la mort pocs dies després.

Tot i que la policia està investigant els fets, les càmeres de seguretat semblen indicar que la mare va deixar els seus tres fills menors d'edat sols durant gairebé una hora, segons informen mitjans locals. És per això que la mare dels menors ha estat arrestada i podria enfrontar-se a tres delictes per negligència quelcom que ella nega. 

També et pot interessar...