Imatge d'arxiu d'una ambulancia del SEM

Mor un nen de 12 anys de manera sobtada durant un creuer pel Mediterrani

La seva família es troba en quarantena

Un nen de 12 anys i de nacionalitat alemanya ha mort de manera sobtada durant un creuer pel Mediterrani. Tal com avancen alguns mitjans anglesos, el petit es va començar a trobar malament a primera hora del passat dimarts 22 d'octubre, poc després que el creuer MSC Divina on viatjava sortís del port de Palerm en direcció a Sardenya. De camí a Sardenya el menor va perdre el coneixement, i tot i els esforços dels metges a bord per reanimar-lo fins a les tres de la matinada, no van poder salvar la seva vida.

Els seus pares i germans, que viatjaven amb ell,  es troben en quarantena en un hospital de Sardenya a l'espera de què s'identifiquin les causes d'aquesta mort tan sobtada. L'únic que se sap fins al moment és que el  nen ha mort per causes naturals.

Encara no s'ha identificat la causa de la mort

El portaveu de l'empresa MSC ha explicat que «les causes de la defunció encara no s'han aconseguit identificar. No obstant això, per respecte al nen i a la seva família, no es poden revelar més detalls». A més, ha assegurat que treballen amb autoritats italianes i amb l'ambaixada alemanya per ajudar a la família amb tot el que puguin.

Per la seva part, la direcció del creuer ha decidit continuar el viatge que tenia programat pel Mediterrani fent parada a Palerm, Cagliari, Palma, València i Gènova, i aquest diumenge han arribat a Cvitavecchia.