Mor un nen rus de 4 anys congelat que era somnàmbul en passar tota la nit a -20 °C al carrer

La mare va trobar el rastre de les petjades del seu fill i posteriorment el cadàver pels voltants de la casa del seu veí amic

imagen de Bogdan, el niño ruso de 4 años que ha muerto congelado
Imatge de Bogdan, el nen rus de 4 anys que ha mort congelat | Daily Mail

congelat després de passar tota la nit sol i desabrigat al carrer 20 graus negatius la nit que el menor va morirBogdan, era somnàmbul

La mare va trobar el seu cadàver congelat

Quan el petit en estat de somnambulisme va sortir de casa només vestia un pijama de tela fina i anava descalç durant la gèlida nit a -20 °C. La mare de Bogdan, de 27 anys, no es va assabentar que el seu fill no estava dormint al seu llit fins a les sis del matí. Va ser llavors quan va sortir a buscar-lo després de comprovar que no estava a cap lloc de la casa.

Imagen de Bogdan, de 4 años, junto a su madre
Imatge de Bogdan, de 4 anys, amb la seva mare | Daily Mail

De seguida va trobar el rastre de les petjades del nen de 4 anys descalç i una mica més enllà, el cos del seu fill que havia mort congelat a prop de la casa on vivia el seu veí amic.

Descalç en aquella gèlida nit

Segons sembla, no era la primera vegada que a causa del somnambulisme, el menor havia sortit de casa en plena nit, tot i que en aquelles ocasions, era estiu i les temperatures eren més càlides en aquella regió russa, segons explica el mitjà 'Daily Mail'.

Però aquesta ocasió ha estat ben diferent. Bogban no va tenir cap opció a sobreviure després de sortir descalç i amb poca roba a plena nit quan les temperatures rondaven els 20 graus sota zero. Cal destacar que la família viu en el llogaret de Yaga, un districte rus de la regió on les temperatures a l'hivern són gèlides.


Comentaris

envia el comentari