Castellar

Mor una nena de sis anys en un incendi a València

La mare de la menor, que va intentar rescatar-la, continua ingressada en estat molt greu

ACTUALITZAT 01/11/2019 15.55 hores. La xiqueta, de sis anys, afectada per l'incendi d'este dimarts en un edifici de la pedania valenciana de Castellar,  ha mort este dijous en l'Hospital la Fe de València  a causa de la intoxicació de fum que va patir.

Segons ha avançat 'Las Provincias', la mare de la menor, que va resultar ferida mentres intentava rescatar a la seua filla, continua hospitalitzada en estat greu

El foc es va iniciar en el quartet dels comptadors de la llum de l'edifici, però es va estendre molt ràpidament  pel forat de l'ascensor i el de les escales, provocant una gran columna de foc en les quatre plantes de l'edifici.

Diversos afectats, entre ells un xiquet, per un incendi en un edifici de Castellar

Este dimarts al migdia s'ha declarat un incendi en el carrer Campana, dins de la pedania de Castellar, en València. 

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat diferents efectius de bombers, que, tal com ha informat 'Las Províncias', treballen per a extingir les flames a hores d'ara. 

L'incident ha provocat diferents afectats per inhalació de fums, entre ells un xiquet que ha hagut de ser traslladat a un hospital. Fins al lloc s'han desplaçat també equips d'emergències que estan atenent els ferits 'in situ'. 

La quantitat de fum ha obligat a desallotjar l'edifici i vivendes pròximes. Segons pareix, el foc podria haver iniciat en un quart de comptadors de l'edifici.

També pots llegir...

  • Pega a la seua ex per no donar-li sexe en Gandia.
  • Un xic n'apunyala a un altre en un institut en Torrevieja.