Muntatge moto i policia

Mor un noi de 15 anys a Espanya en rebre un tret al cap: anava amb moto

El noi va ser disparat per un encaputxat que va fugir després del succés | Els fets van passar en una barriada de Ceuta

Tragèdia a Espanya. Un noi de només 15 anys ha mort aquest dissabte a l'Hospital Universitari de Ceuta després de rebre minuts abans un tret al cap. El tràgic succés va tenir lloc a la barriada del Príncipe Alonso quan el jove conduïa una motocicleta.

Pel que sembla, una persona encaputxada hauria sortit al seu pas durant la mitjanit passada. Va ser llavors quan el menor va ser sorprès per l'encaputxat, que el va començar a disparar.

Un d'aquests trets va anar a parar al cap del menor, que va morir minuts després a l'hospital. L'encaputxat, per la seva banda, va fugir.

L'encaputxat va fugir

Així mateix, cal destacar que el jove va ser traslladat des del Puente del Quemadero a l'hospital en un cotxe particular. Un cop allà, el noi va ingressar en estat «molt greu» i els sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida.

En aquesta línia, ara la Prefectura Superior de la Policia Nacional manté oberta una investigació sobre el succés. Diuen, tot i així, que es neguen a donar qualsevol informació sobre la víctima o el sospitós «per poder arribar a l'esclariment de què ha passat».

La barriada es farta de tanta inseguretat

«Quants crims més hem de patir per adonar-nos del dolor que causem... En ple mes sagrat de Ramadà la comunitat es desconcerta i s'horroritza per desgràcies com aquesta».

És el que sosté Abdelkamil Mohamed, president de l'associació de veïns de la barriada del Príncipe. Diuen que volen «pau» i «tranquil·litat» en un barri on els problemes són constants i estan a l'ordre del dia.

«Volem pau, tranquil·litat i que els nostres joves floreixin, que siguin homes justos i de profit, que no caiguin al món de la delinqüència i els mals vicis», diu Mohamed en declaracions recollides per El Periódico.

Ara la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació del succés esdevingut a Ceuta. De moment busquen l'encaputxat que hauria matat el jove, de tan sols 15 anys, després de disparar-li al cap.