Mor una noia de 14 anys després d'explotar-li el mòbil mentre dormia

Els serveis d'emergència no van poder fer res per salvar-li la vida | El succés ha tingut lloc al Kazakhstan

La jove va morir immediatament a causa de l'explosió
La jove va morir immediatament a causa de l'explosió | Twitter

Una noia de 14 anys de Kazakhstan ha perdut la vida després que el seu telèfon mòbil explotés durant la nit, mentre dormia. La jove, aparentment va marxar al llit i va ficar l'aparell electrònic sota el coixí per escoltar música.

L'esclat del mòbil va ser determinant

La família de la jove, Alua Asetkyzy Abzalbek, se la va trobar al llit amb greus ferides al cap. En veure la situació, van trucar als serveis d'emergència, que malauradament no van poder fer res per salvar la seva vida.

Segons experts forenses, el mòbil va explotar després de sobreescalfar-se mentre es carregava. El 'Daily Mail' ha descrit que la principal causa de la mort ha estat aquesta, motiu pel qual la jove va aparèixer amb greus ferides al cap, a causa de l'esclat, que la va fer morir immediatament. També s'ha pogut saber que el telèfon de la noia tenia alguns problemes en la bateria.

Advertència als adolescents

Encara no s'ha revelat la marca del dispositiu mòbil, però s'ha recomanat a tothom no deixar cap aparell electrònic durant tant de temps a prop del cap. Aquesta advertència va especialment dirigida als adolescents, que acostumen a deixar-se el mòbil al voltant del llit durant la nit.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari