Imatge d'un guàrdia civil de trànsit.

Mor una noia de 28 anys en baixar del cotxe després d'un accident a Madrid

Els Bombers han hagut de rescatar el cos de la víctima de sota el vehicle

Una noia de 28 anys ha mort en un tràgic succés que ha tingut lloc aquest dimarts, 15 de novembre a Pozuelo de Alarcón (Madrid). La jove conductora va xocar amb un altre vehicle a la M-40 i va baixar del cotxe per procedir a la senyalització. Va ser llavors quan un tercer cotxe la va atropellar mortalment.

Els mitjans madrilenys parlen d'un greu atropellament que ha posat fi a la vida d'aquesta noia. L'escena ha estat dantesca, ja que el cos de la víctima s'ha acabat sota el vehicle que l'ha atropellat. De fet, han hagut d'atendre un testimoni per un atac d'ansietat.

És el segon succés d'aquestes característiques que passa a Espanya en les últimes hores. Un jove de 34 anys ha estat atropellat mortalment a Tenerife mentre canviava una roda del cotxe al voral. En tots dos casos els atropellaments van ser de gran violència i van morir pràcticament en acte.

Així ha tingut lloc l'atropellament mortal

Fonts d'Emergències de la Comunitat de Madrid informen de la mort d'una noia de 28 anys. La conductora es va veure implicada en un accident a la carretera M-40 de circumval·lació, a l'altura de Pozuelo de Alarcón. La noia va tenir un primer incident de menor gravetat amb un altre vehicle.

Foto del triangle en una carretera.
La noia es disposava a senyalitzar l'accident. | CatalunyaDiari
 

Després de l'accident, va baixar del cotxe amb la intenció de senyalitzar l'accident i seguint totes les mesures de precaució. Segons fonts d'Emergències, la víctima duia l'armilla reflectora obligatòria en aquestes situacions. Eren prop de les 08.30 hores quan s'ha produït la tragèdia.

A aquella hora, al quilòmetre 37 de la M-40 un tercer vehicle ha atropellat la noia amb violència arrossegant-la diversos metres. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat Bombers de la Comunitat de Madrid, que han hagut de rescatar el cos, que havia quedat atrapat sota el vehicle causant de l'atropellament.

La Guàrdia Civil ho investiga

Els efectius mèdics del Summa 112 s'han desplaçat també fins al lloc dels fets per atendre la víctima. Lamentablement, només han pogut confirmar la mort de la noia, que ha mort pràcticament a l'acte. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir els fets.

Agents de Trànsit s'han desplaçat fins al lloc de l'accident per demanar proves per a la investigació. Investiguen si es tracta d'un accident fortuït o si el conductor autor de l'atropellament va cometre alguna infracció. Si fos així, podria tenir responsabilitats penals, tot i que cal veure com avança la investigació.

A més, el Servei d'Emergències de Pozuelo de Alarcón ha atès un testimoni per una crisi d'ansietat. L'escena ha causat una gran commoció i expectació al lloc de l'accident entre els altres conductors. De mica en mica, la policia ha pogut anar restablint la normalitat.

Un altre accident igual

Hi ha una sèrie de normes i recomanacions per a la senyalització d'accidents, però de vegades no n'hi ha prou per evitar una desgràcia. Això és el que hauria passat en aquest cas. Segons fonts oficials, la víctima complia amb les mesures de precaució, però va ser atropellada igualment.

Un altre accident semblant va tenir lloc dilluns al matí a l'autopista del Sud de Tenerife, a Guía de Isora. Un home de 34 anys va patir una punxada en un dels pneumàtics de grans dimensions de la seva furgoneta. Va estacionar al voral i va baixar del cotxe amb la intenció de canviar la roda allà mateix.

Era les set del matí quan un Opel Astra se'l va emportar, produint-li lesions molt greus. Una ambulància i personal mèdic es van desplaçar fins al lloc dels fets per intentar reanimar la víctima, però no va ser possible. Ara, la Guàrdia Civil de Trànsit investiga les circumstàncies de l'atropellament.