La platja dels Capellans, a Salou

Troben una dona morta en una platja catalana

Els socorristes li van fer les maniobres de reanimació fins que va arribar el SEM, que va continuar amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit

Una dona de 80 anys va morir ofegada el passat dimarts, 11 de juliol, a la Platja Llarga de Salou, a la comarca del Tarragonès. El servei de socorrisme de la zona va trucar al telèfon d'emergències 112 a dos quarts de quatre de la tarda per informar que havien tret de l'aigua una banyista i que estava inconscient. 

Els socorristes li van fer les maniobres de reanimació fins que va arribar el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que va continuar amb la reanimació cardiopulmonar sense èxit. El SEM va enviar-hi tres unitats, una d'elles d'intervenció i suport. Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil també es van desplaçar a la zona. 

En el moment de l'incident onejava la bandera verda. És l'onzena víctima mortal a les platges catalanes des del 15 de juny.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Cal destacar que també el passat dimarts, 11 de juny, a la platja de Roda de Berà va aparèixer el cos sense vida d'un nen d'entre dos i quatre anys. Segons va detallar l'alcalde del municipi, Pere Virgili, les primeres hipòtesis apuntaven a que podria tractar-se del cadàver d'un nen migrat mort al Mediterrani. 

Segons Virgili, la "més plausible de les hipòtesis és que sigui el cadàver d'un nadó provinent d'un naufragi, d'una embarcació de les que està convertint el Mediterrani en el Mare Mortum". Ho justificava dient que el menor "no anava vestit com per anar a la platja".