Mor ofegat un home de 59 anys en una platja de Castelldefels

El servei de socorrisme de la platja ha tret l’home inconscient de l’aigua i li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar però no li han pogut salvar la vida
Un lladre agredeix dos policies quan el detenen al costat de la comissaria | SEM

 

Un home de 59 anys de nacionalitat espanyola ha mort aquest matí després d’ofegar-se quan s’estava banyat a la platja de les Lluminetes, a l’alçada entre els carrers 9 i 10 de Castelldefels (Baix Llobregat).

 

El servei de socorrisme de la platja ha tret l’home inconscient de l’aigua i li ha iniciat les maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques SEM, que ha estat practicat les maniobres de reanimació infructuosament. El SEM ha desplaçat 2 ambulàncies per atendre l’emergència.

 

En la resolució de l’emergència també hi han participat 3 patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local de Castelldefels. L’avís de l’emergència ha arribat a través de la Policia Local a les 11.08 hores.

 

La platja de les Lluminetes és una de les platges vigilades i en el moment dels fets onejava la bandera groga per estat de la mar.