Jugador fallecido de la UD Las Palmas, Jorge Sánchez Vaca, en la presentación de su fichaje

El món del futbol plora la mort de Jorge Sánchez, una jove promesa espanyola de 17 anys

Els fets, en què també va perdre la vida un amic seu, van tenir lloc aquest dissabte a la tarda al Canal d'Orellana, a la província de Badajoz

Dos menors de 15 i 17 anys, tots dos homes, han mort ofegats aquest dissabte al Canal d'Orellana, en un punt situat a la carretera de Santa Amalia a Hernán Cortés (Badajoz).  Un d'ells ha estat identificat com a Jorge Sánchez, jove futbolista del planter de la UD Las Palmas.

Una trucada al 112 d'Extremadura, poc després de les sis de la tarda d'aquest dissabte, ha alertat els serveis d'emergències sobre la presència d'un jove inconscient i un altre atrapat dins de l'aigua mentre, sembla ser, s'estaven banyant al canal.

No s'ha pogut fer res per ells

Els serveis sanitaris desplaçats al lloc dels fets no han pogut fer res per salvar la vida de cap d'ells. En concret, s'ha mobilitzat un equip mèdic del punt d'atenció continuada de Santa Amalia, un equip de Creu Roja, un helicòpter sanitari i una ambulància medicalitzada del Servei Extremeny de Salut, efectius de la policia local de Santa Amalia, de la Guàrdia Civil i Bombers de la Diputació de Badajoz.

Hores després, la UD Las Palmas confirmava la identitat d'un dels morts. «La UD Las Palmas lamenta profundament la mort de l'exjugador del nostre cadet Jorge Sánchez Vaca, que, procedent de la UD Jandía, tenia previst incorporar al nostre Juvenil A la pròxima temporada. Enviem el nostre condol als seus familiars i amics. DEP», va escriure el club canari.

El club canari ha recordat el seu jove jugador aquest matí de diumenge amb un minut de silenci abans de l'entrenament del primer equip, que milita a la Lliga Smartbank.