La piscina del Serrallo, que queda al descobert a l'estiu, és una de les piscines municipals on es podria permetre el 'topless'.

Mor ofegat un nen de 3 anys en una piscina comunitària a Alacant

Fonts de la investigació han explicat que la víctima, de nacionalitat irlandesa,passava les vacacions amb la seva família

El xiquet de 3 anys rescatat este dilluns amb símptomes d'ofegament, quan es banyava en la piscina comunitària d'una urbanització de la costa d'Oriola, en la comarca del Baix Segura d'Alacant; ha mort esta matinada en l'Hospital General de la capital provincial.

El nen estiuejava a Alacant amb la seva família

Fonts de la investigació han informat de què el xiquet és de nacionalitat irlandesa i que passava les vacacions en un dels apartaments de la urbanització 'Aldeas de Aguamarina' amb la seua família. La investigació apunta al fet de què es tracta d'una mort accidental a causa d'un descuit de la mare, també irlandesa, i que va ocórrer a primera hora del matí, al voltant de les 9.05 hores.

Al lloc va acudir la Guàrdia Civil i una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent  (SAMU). Els seus efectius van practicar al xiquet les maniobres de reanimació cardiopulmonar durant al voltant d'una hora, amb resultat positiu, per això es va efectuar el trasllat del xic en un helicòpter medicalitzat fins al centre sanitari de referència en la província, l'Hospital General d'Alacant.

A pesar de tot, pareix que el xiquet va morir hores després. Les diligències per esta mort accidental han sigut remeses al jutjat de guàrdia d'Oriola, segons les mateixes fonts.

També pots llegir...