Mor Pablo Carollo, líder de les Noves Generacions del PP a Pontevedra

Ha mort als 29 anys com a conseqüència d'unes complicacions sorgides d'una meningitis

Pablo Carollo, presidente de las Nuevas Generaciones del PP en la provincia de Pontevedra
Pablo Carollo, president de les Noves Generacions del PP a la província de Pontevedr | cedida

 

 

Pablo Carollo, president de les Noves Generacions (NNGG) del Partit Popular a Pontevedra, ha mort als 29 anys com a conseqüència d'unes complicacions sorgides d'una meningitis que van obligar els metges a induir-li un coma.

El jove estava ingressat en un centre hospitalari de la ciutat de La Corunya, on tot apuntava que la seva situació havia millorat en els últims dies, però finalment va acabar morint per culpa d'aquestes complicacions.

La seva mort ha tocat de prop el PP de Galícia i el president del Govern

Carollo era el president de les Noves Generacions del PP a Pontevedra, Galícia, motiu pel qual la seva mort ha tocat de prop el president del Govern, Mariano Rajoy -natural de la Corunya- i l'actual president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijoo.

  

Pablo Carollo, escollit amb el 97% dels vots

Pablo Carollo estava format com a enginyer industrial i tenia el suport gairebé absolut de les Noves Generacions del PP a la província de Pontevedra, ja que va ser triat com el seu president en l'any 2014 amb un 97% del total dels vots.

El jove era també aficionat als esports, concretament al bàdminton, un esport que va practicar també de manera professional, fins i tot participant en competicions a nivell nacional. A més, va aconseguir fer-se amb alguns guardons al llarg de la seva vida.

Pablo Carollo, presidente de las Nuevas Generaciones del PP en la provincia de Pontevedra
Pablo Carollo, president de les Noves Generacions del PP a la província de Pontevedra | Cedida

 


Comentaris

envia el comentari