Muntatge de l'exfutbolista Pablo Juan Beascoechea

Mor Pablo Juan 'Vasco' sobtadament amb 36 anys: el futbol espanyol està de dol

L'exfutbolista gallec ha deixat un buit enorme i tothom plora la seva mort

Pablo Juan Beascoechea, més conegut com a 'Vasco', només tenia 36 anys i tota la vida al davant. Després d'una llarga trajectòria pels camps de futbol de Galícia, Vasco s'acabava de retirar fa molt poc temps i estava centrat en altres facetes com ara el triatló, la seva nova passió.

De fet, el darrer cap de setmana va completar amb èxit la Half Triathlón Pamplona Iruña acabant en un meritori divuitè lloc, amb una marca de 4 hores i 28 minuts. No obstant això, aquest dilluns al voltant de les dues del migdia Pablo Juan Beascoechea es va desplomar mentre feia uns exercicis amb un pacient al seu lloc de treball.

Vasco treballava com a readaptador a una clínica de fisioteràpia-gimnàs i demostrava estar en plena forma, però de forma incomprensible va caure a terra i els serveis mèdics no el van poder salvar.

Pablo Juan Beascoechea va viure grans gestes com a futbolista

Vasco va néixer a Cangas (Pontevedra), però era conegut a tots els complexos esportius de Galícia. Ocupava la posició de lateral esquerre i va jugar en alguns dels millors equips de la zona, fins i tot va militar a Tercera Divisió. Gran part de la seva carrera la va passar al Club Deportivo Moaña, però on va aconseguir el reconeixement de tots va ser al Cruceiro. Allí va jugar la temporada 2006-2007 i, després d'aquesta aventura, va tornar a la Primera Autonòmica i la Preferent amb el Domaio.

Sens dubte, Pablo Juan Beascoechea va tenir una gran carrera i, a més, era recordat per tothom com una gran persona. Els que el van conèixer destaquen el seu caràcter afable i lamenten profundament la seva mort sobtada. Només tenia 36 anys i estava en plena forma.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!