Els serveis d'emergències en un atropellament a Calafell

Mor el pare de l'accident on van morir una mare i un fill a l'N-230 catalana

L'home va ingressar a l'Hospital Arnau de Vilanova després del xoc i presentava ferides de gravetat

Nou episodi de la tragèdia familiar de l'N-230. El tercer ocupant del vehicle que es va accidentar dimarts passat, al terme de Sopeira, ha mort finalment a l'hospital Arnau de Vilanova. 

Es tracta del copilot que viatjava en el vehicle on dimarts passat ja  van morir la seva dona i el seu fill. Tots dos van morir en l'acte després de xocar frontalment contra un camió. Segons El Segre, l'home ha mort en les darreres hores després d'un accident que va tenir lloc el passat 20 desembre a l’altura del quilòmetre 116,5 de l'N-230. 

La família, veïna de Les

La família residia a Les, una població de poc menys de 1.000 habitants. Les víctimes serien Jesús Garcés, de 60 anys, i la seva mare. Tots tres eren molt coneguts al seu municipi. La notícia de la seva mort va generar una gran commoció a la seva localitat.

Cal destacar que el fill, mort en l'accident, tenia 60 anys. La mare d'aquest també va morir en el terrible xoc frontal a l'N-230. 

El conductor del camió, d'altra banda, també va resultar ferit per l'accident i va ingressar a l'hospital. A hores d'ara, però, es desconeix quin és el seu estat de salut i la gravetat de les seves ferides. 

Fins el punt del sinistre s'hi van personar fins a quatre dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que van traslladar els ferits als hospitals. Finalment, l'últim dels supervivents del vehicle, ha mort aquest divendres, 23 de desembre. 

Trànsit, amb les víctimes

El Servei Català de Trànsit recorda que el Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre.

Així mateix, també cal destacar que a més de proporcionar els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat. 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp