IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Frenada de la pandèmia a Catalunya amb una forta baixada del risc de rebrot

Mor el pare d' 'El Cuco' al seu domicili per una aturada cardíaca

Ángel Romero Cid era el pare de Francisco Javier García Marín, el jove condemnat per la mort i desaparició del cadàver de Marta del Castillo

Ángel Romero Cid, el padre de 'El Cuco'
Ángel Romero Cid, pare d' 'El Cuco' | EFE

Ángel Romero Cid, el pare de Francisco Javier García Marín, més conegut com 'El Cuco', ha mort aquest passat dilluns 20 de novembre a causa d'una aturada cardíaca mentre es trobava al seu domicili, segons informa 'ABC'. 'El Cuco' va ser condemnat per la mort i desaparició del cadàver de la jove sevillana Marta del Castillo el gener de 2009.

El seu pare, Ángel Romero va ser condemnat el 2016, amb la seva parella Rosalía García, a pagar una multa de 5.040 euros per trencar l'ordre d'allunyament cap a la família de Marta del Castillo. A més, el mort estava sent investigat per fals testimoni, després que es presentés una denúncia pels pares de la jove assassinada.

Ara, amb la mort del pare de 'El Cuco', les actuacions judicials sobre ell seran arxivades. La mort per aturada cardíaca al domicili familiar d'Ángel Romero es va produir cap a un quart del matí.

Una de les persones que va comentar la seva mort abans fins i tot que es fes públic va ser el mateix pare de Marta, Antonio del Castillo, que escrivia el mateix dilluns a Twitter: «A partir d'avui Sevilla està més neta, l'aire és més pur i l'alba més clara».


Comentaris

envia el comentari