Moren ofegats uns nuvis en plena sessió de fotos davant la família

La parella estava en un bot navegant pel riu

Imatge d'una boda, amb el nuvi i la núvia
La parella estava realitzant la sessió de fotos prematrimonial | Pixabay

Una parella ha mort ofegada en un tràgic accident mentre estaven realitzant la sessió de fotos prematrimonials. Els fets han tingut lloc a l'Índia on Chandru, de 28 anys, i Shashikala, de 20, estaven al riu Kaveri intentant recrear una de les escenes de la famosa pel·lícula 'Titanic' de 1997.

La parella tenia previst casar-se el 22 de novembre i tenien la il·lusió d'imitar la típica escena, del llargmetratge de James Cameron, interpretada per Leonardo DiCaprio i Kate Kinslet on ell l'abraça per darrere. Els joves promesos estaven a Talkadu, prop de la ciutat de Mysore, i navegaven pel riu amb un coracle, una embarcació no gaire estable feta de bambú.

Els joves es van posar dret a l'embarcació per imitar l'escena però mentre estaven posant per a la foto, el remer va perdre el control del coracle i tots tres van caure a l'aigua. Les autoritats que van acudir al lloc dels fets van explicar que «mentre estaven asseguts, el flux d'aigua va ser relativament fort a causa de les pluges recents, i com a resultat, el remer del bot no va poder controlar-lo i va perdre l'equilibri».   

El remer va fugir de l'accident

Els promesos havien contactat en primer lloc amb un hotel de Talakadu per a llogar un passeig en bot, però des de l'establiment els van dir que el servei sol estava disponible per a hostes, segons ha explicat el mitjà 'The Hindu'. Per aquest motiu, la parella va buscar la manera de llogar una embarcació pel seu compte.

«El futur nuvi i la futura núvia van anar a fer una passejada en el coracle mentre els seus familiars prenien fotografies. Tot just s'havien allunyat entre 10 i 15 metres de la riba quan l'home es va posar dret, i va provocar la bolcada del coracle».

D'altra banda, l'encarregat de l'embarcació, de 52 anys, «va aconseguir nedar cap a un lloc segur», aconseguint salvar-se i fugir del lloc després de l'accident. Va ser la policia qui, amb l'ajuda dels pescadors i del personal del departament de bombers, van aconseguir rescatar els cossos sense vida de la parella.

«La setmana passada, els oficials de policia del veí districte de Chamrajanagar van advertir als turistes que no realitzessin passejos en barcassa en el riu Kaveri. La policia del districte va posar cartells per a advertir als turistes i als propietaris de barcasses que enfrontaran accions penals. Abans, diverses persones havien mort a causa de contratemps similars en les cataractes de Hogenakkal», van explicar des de 'The News Minute'.

Ara les autoritats estan buscant al responsable de l'embarcació, identificat com Moogappa, que podria enfrontar-se a càrrecs per negligència, per no tenir les preocupacions necessàries per dur a terme aquesta activitat i per provocar diverses morts.

Tragèdia a la Xina

A la Xina va tenir lloc un succés molt semblant el passat mes de setembre. Una parella de promesos estava fent la sessió de fotos prematrimonial en la costa de Wenshou quan una forta ona va sorprendre la parella, al fotògraf i al maquillador i els va arrossegar a tots a la mar.

El nuvi va aconseguir ser rescatat per les autoritats xineses, però la núvia i el maquillador van morir. Per part seva, el cos del fotògraf va desaparèixer entre les ones.


Comentaris

envia el comentari