rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Mor a la presó Pere Puig, l'home que va assassinar quatre persones a trets el 2010 a Olot

Pere Puig, que va cometre els assassinats l’any 2010, estava malalt de càncer
Pere Puig, custodiat pels Mossos d'Esquadra en la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

 

El pistoler d’Olot que va assassinar fins a 4 persones a finals de 2010 va morir el passat dimarts a presó. Pere Puig, que després de la brutal acció va ser condemnat a 60 anys de presó, estava malalt de càncer i va perdre la vida al pavelló penitenciari de Terrassa, on s’hi trobava complint condemna.

 

Dies després dels fets, l’Audiència de Girona va optar per decretar-ne la presó durant el desembre del 2010. Tot plegat, però, va ocórrer el 15 de desembre de 2010 quan Puig va cometre quatre assassinats duts a terme al bar 'La cuina de l'Anna' de la Canya i a la sucursal de la CAM d'Olot, a la Garrotxa.

Quatre crims en mitja hora

Els fets van ocórrer el 15 de desembre de 2010 a la capital de la Garrotxa. En només mitja hora de diferència, Pere Puig es va desfer de fins a quatre persones amb un rifle de caça.

 

En aquest sentit, doncs, home —paleta de professió— va accedir al bar anteriorment citat per matar els seus dos caps, un pare i un fill que es dedicaven a la construcció, i després va personar-se a la sucursal bancaria CAM, situada al carrer Mulleras d’Olot, per assassinar a dos empleats de la caixa.

 

Pere Puig, durant el judici del crim l'any 2010 | CatalunyaDiari.cat

 

Puig es va entregar a la policia

Puig es va lliurar a una patrulla de la policia local just quan sortia de l'oficina bancària. Armat amb el seu rifle però sense apuntar ningú més, aquest va lliurar-se sense oposar resistència i al·legant que es donava per «satisfet».

 

L’home, doncs, va morir el passat dimarts, 26 de juny, a conseqüència d’un càncer després de passar vuit anys a la presó pels crims comesos el 15 de desembre de 2010. 

 

S'ha de destacar, finalment, que Pere Puig va ser condemnat a 60 anys amb un període màxim de compliment de pena de 25.