Mor a la presó Pere Puig, l'home que va assassinar quatre persones a trets el 2010 a Olot

Pere Puig, que va cometre els assassinats l’any 2010, estava malalt de càncer

Pere Puig, més conegut com el Sheriff d'Olot, que va matar quatre persones amb l'escopeta
Pere Puig, custodiat pels Mossos d'Esquadra en la seva detenció | CatalunyaDiari.cat

El pistoler d’Olot que va assassinar fins a 4 persones a finals de 2010 va morir el passat dimarts a presó. Pere Puig, que després de la brutal acció va ser condemnat a 60 anys de presó, estava malalt de càncer i va perdre la vida al pavelló penitenciari de Terrassa, on s’hi trobava complint condemna.

Dies després dels fets, l’Audiència de Girona va optar per decretar-ne la presó durant el desembre del 2010. Tot plegat, però, va ocórrer el 15 de desembre de 2010 quan Puig va cometre quatre assassinats duts a terme al bar 'La cuina de l'Anna' de la Canya i a la sucursal de la CAM d'Olot, a la Garrotxa.

Quatre crims en mitja hora

Els fets van ocórrer el 15 de desembre de 2010 a la capital de la Garrotxa. En només mitja hora de diferència, Pere Puig es va desfer de fins a quatre persones amb un rifle de caça.

En aquest sentit, doncs, home —paleta de professió— va accedir al bar anteriorment citat per matar els seus dos caps, un pare i un fill que es dedicaven a la construcció, i després va personar-se a la sucursal bancaria CAM, situada al carrer Mulleras d’Olot, per assassinar a dos empleats de la caixa.

Pere Puig, durant el judici del crim l'any 2010
Pere Puig, durant el judici del crim l'any 2010 | CatalunyaDiari.cat

 

Puig es va entregar a la policia

Puig es va lliurar a una patrulla de la policia local just quan sortia de l'oficina bancària. Armat amb el seu rifle però sense apuntar ningú més, aquest va lliurar-se sense oposar resistència i al·legant que es donava per «satisfet».

L’home, doncs, va morir el passat dimarts, 26 de juny, a conseqüència d’un càncer després de passar vuit anys a la presó pels crims comesos el 15 de desembre de 2010. 

S'ha de destacar, finalment, que Pere Puig va ser condemnat a 60 anys amb un període màxim de compliment de pena de 25.


Comentaris

envia el comentari