Mor el periodista Andrés Astruells als 71 anys

Va ser exdirector adjunt de 'Mundo Deportivo' i era una de les firmes més emblemàtiques del periodisme esportiu a Catalunya

Andrés Astruells ha mort a l'edat de 71 anys
Andrés Astruells ha mort a l'edat de 71 anys | Mundo Deportivo

El periodisme està de dol després de conèixer aquest dissabte, 9 de desembre, la notícia de la mort d’Andres Astruells, als 71 anys, a causa d’una llarga malaltia. Astruells va ser una de les firmes més reconegudes del periodisme català, sobretot per la seva època al capdavant de 'Mundo Deportivo', diari en el qual va treballar durant 36 anys i en el que va arribar a ser director adjunt.

Anomenat ‘el Mestre’ pels més propers a la seva persona, se’l recordarà també per ser un dels cronistes per excel·lència de Barça i Espanyol i per ser, a més, una de les cares visibles del periodisme durant els Jocs Olímpics de Barcelona 92’. A més a més, la vida comunicativa d’Astruells no va concloure aquí, ja que durant molts anys, va ser un dels col·laboradors més emblemàtics de ‘El Larguero’, amb José Ramón de la Morena.

La capella ardent s'obrirà al Tanatori dels Corts de Barcelona aquest diumenge, 10 de desembre, a partir de les quatre de la tarda i el seu funeral es durà a terme el dilluns, 11 de desembre, a partir d’un quart de quatre de la tarda. En pau descansi.


Comentaris

envia el comentari