Mor una menor atropellada per un tren a Tarragona

L'incident ha succeït als voltants de les 10 del matí | Rodalies està gestionant un servei alternatiu

Nou atropellament mortal per un tren entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant | Cedida

Una persona ha mort en ser atropellada per un tren aquest matí, als voltants de les 10, entre l'Hospitalet de l'Infant i Mont-roig del Camp, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. 

El tren que ha atropellat a aquesta persona, havia sortit des de Tortosa i anava en direcció l'Estació de França de Barcelona i circulava per la línia R16. En aquest sentit, segons ha informat Rodalies de Catalunya, s'està gestionant un servei alternatiu, ja que el comboi està aturat entre les dues localitats del Baix Camp. 

Prealerta del FERROCAT

Tanmateix Protecció Civil, a causa de l'atropellament, ha activat la prealerta del FERROCAT pel tall de circulació de trens a la línia R16 de Rodalies de Catalunya. 

Nou atropellament en aquest punt de la xarxa ferroviària

Aquest atropellament mortal per un tren no és l'únic que hi ha hagut en aquest punt de la xarxa ferroviària entre Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant. El passat mes de març, concretament el dia 14, una persona va morir en ser atropellada per un tren entre aquestes dues localitats.

La víctima era un empresari local d'uns 60 anysi l'impacte del tren, va causar la mort a l'instant de l'home. Els serveis forenses van aixecar el cadàver quan passaven minuts d'un quart de dotze del migdia.

D'altra banda, als voltants de dos quarts d'una del migdia es va restablir el pas de trens entre els dos municipis del Baix Camp. 


Comentaris

envia el comentari