La prostituta morta per leucèmia que havien apallissat a Barcelona

Feia 7 anys que la dona era explotada i extorsionada però les autoritats judicials, tot i la denúncia de l'Ajuntament, encara no havien pres cap mesura

La dona va ser explotada sexualment durant 7 anys | CatalunyaDiari.cat

Lily s'ha convertit en una víctima més de les xarxes de tràfic d'éssers humans i violència masclista que pateixen un tràgic final a la ciutat de Barcelona. Obligada a exercir la prostitució, va ingressar el passat divendres a l'hospital del Mar després de rebre una nova pallissa. En aquest centre hospitalari, li van detectar un càncer terminal que posaria fi a la seva vida l'endemà.  

Els Mossos d'Esquadra es van fer càrrec de la investigació i descarten que s'hagi produït una mort criminal. L'autòpsia apunta que la causa de la mort de la dona, nascuda a Moldàvia, va ser la leucèmia que patia en un estat molt avançat. Tot i això, sí es treballa per provar d'identificar els autors de l'agressió.

Feia 7 anys que era explotada sexualment al Raval

El seu cas era prou conegut entre els veïns del barri barceloní del Raval. Feia 7 anys que era explotada sexualment al carrer d'en Robador de Barcelona. Ella mateixa denunciava ser víctima de contínues pallisses i amenaces. 

El seu proxeneta l'obligava a fer jornades maratonianes de 14 i 16 hores. Ella, coaccionada, es negava a denunciar la situació per por que poguessin fer mal als seus fills. I és que la mateixa víctima relatava que els dos menors estaven segrestats per la màfia a Rússia. Els veïns intentaven ajudar-la, duent-li menjar i roba d'abrigar.

Mossos d'Esquadra
Els Mossos no consideren la mort un fet criminal | Mossos d'Esquadra

L'Ajuntament havia dut el seu cas als jutjats 

La regidora de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona, Laura Pérez Castaño, lamentava la mort de Lily i confirmava que el consistori havia denunciat el cas al circuit Barcelona contra el tràfic, que ho hauria fet arribar a mans de la justícia. Després que ningú hagi reclamat el cos, serà l'Ajuntament qui es faci càrrec de l'enterrament. 


Comentaris

envia el comentari