Apareix sense vida i en estranyes circumstàncies el jove raper Mota Jr

Feia dos mesos que la seva família no sabia res d'ell

Mota Jr, el jove raper de Portugal pressumptament assassinat
Mota Jr. tenia molta repercussió a Portugal | Instagram

Dol al món de la música després de la sobtada mort de Mota Jr., un jove i exitós raper portuguèsque tenia molta repercussió al país veí. No només ha sorprès la defunció, sinó les circumstàncies que l'envolten: un possible assassinat.

La seva mare va alertar la policia perquè l'artista no donava senyals de vida des de feia dos mesos. Els agents van confirmar la pitjor notícia quan van trobar el seu cos al seu domicili de Sesimbra, 40km al sud de Lisboa.

La investigació continua oberta

La Policia Judicial encara es troba investigant el cas, però les primeres hipòtesis apunten a un assassinat per part de dos encaputxats que volien entrar a robar casa seva. Aquestes dues persones haurien posat fi a la seva vida per després robar totes les seves joies.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🇨🇻 Cabo Verde 🇨🇻 Tenho q voltar a terra!!!

Una publicación compartida de Mota Jr Pai Da Baixada (@officialmotajr) el

Tot i que les circumstàncies continuen sent un misteri, els forenses sí que han afirmat que el crim va tenir llocs fa diverses setmanes, a causa de l'avançat estat de descomposició del cos. Tant és així que la seva família només va poder reconèixer el cadàver gràcies a la roba i una bossa que ell solia portar.


Comentaris

envia el comentari