URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un sabadellenc de 64 anys mor ofegat en una bassa a Osca

Es creu que hauria intentat treure els seus gossos de l'aigua | El seu cadàver ha estat recuperat pels efectius del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil
Imatge dels experts del GEAS de la Guàrdia Civil durant els treballs per recuperar el cos | Guàrdia Civil

 

Un català de 64 anys va perdre la vida de forma tràgica, ofegat el passat diumenge al municipi oscà de Binacet, a l'Aragó, segons ha informat el cos de la Guàrdia Civil, que investiga els fets. La policia ha explicat que la tarda d'aquell dia va rebre un avís que alertava que la víctima, un veí de Sabadell, havia sortit de casa seva, i que no havia tornat ni tampoc havia justificat de cap manera la seva absència.

 

 

L'home hauria intentat treure els seus gossos de l'aigua

Durant els treballs de localització uns agents va trobar les seves pertinences molt a prop d'una bassa, i van demanar ajuda al Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS), que finalment va trobar el cadàver del sabadellenc a l'aigua. També cal dir que el vehicle de la víctima va ser localitzat molt a prop d'un dipòsit de reg, en una finca particular, on també van aparèixer la seva escopeta i una armilla de caça. 

 

 

Posteriorment, a la bassa també van aparèixer diversos gossos flotant, i una corda que, segons els veïns de la zona, estava preparada per poder treure'ls de l'aigua, però que no va funcionar com s'esperava, per motius que encara s'investiguen. Al voltant de les 21.00 hores es va aixecar el cadàver de la víctima, que va ser traslladat al tanatori provincial d'Osca. 

 

Un jove de 26 anys ha perdut la vida a l'Hospital de Lleida per una meningitis | CatalunyaDiari.cat

 

Mor un jove de 26 anys per una meningitis a Lleida

També cal dir que un jove de 26 anys i veí de Torregrossa, a la comarca del Pla d'Urgell, ha mort a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, després d'ingressar per una meningitis aquesta mateixa setmana. Segons ha informat el diari 'Segre', la víctima ha acabat perdent la vida a causa d'una sèpsia per meningococ, malgrat els esforços mèdic per mantenir-lo amb vida. Alhora, s'han posat en marxa totes les mesures preventives per evitar nous brots de la malaltia a l'entorn familiar del jove.