Mor Santos Blanco, exmembre de Locomía

«El cel es vesteix de gala per rebre un àngel que ballarà i brillarà amb llum pròpia», ha dit la banda en un comunicat

Imatge de la banda
Imatge de la banda | CatalunyaDiari.cat

Santos Blanco, exmembre de la banda Locomía, ha mort als 46 anys per causes naturals. «No es va despertar», ha afirmat el representant actual de la formació, Jordi Tarré. Precisament ha estat l'empresa que representa al grup, Tarré Management, qui ha confirmat la noticia davant els rumors que s'estaven estenen per les xarxes socials

«Aquesta passada nit un fan d'Uruguai ens va demanar que confirméssim els rumors que circulaven per internet» sobre la seva mort. Per això, es van posar en contacte amb la família per contrastar la notícia, que va resultar ser certa. «Ens hem quedat en xoc», ha comentat Tarré.

Una carrera curta

Blanco no era membre original de la banda d'electro pop. Va entrar-ne a formar part en substitució de Juan Antonio Fuentes l'any 1991 quan el grup començava a tenir èxit també a escala internacional. El seu debut va arribar al Festival Viña del Mar de 1992, però la seva etapa va ser molt breu, ja que la banda es va dissoldre un any més tard.

Actualment vivia a Gijón allunyat dels escenaris i del món de la música. Així i tot, encara mantenia algun contacte amb la banda, que des de l'any 2011 va tornar a aparèixer amb uns altres integrants: Eden Cañadas, Ricky Arenas, Alfon Pedrazuela i Félix Montas.

El grup s'acomiada d'ell a les xarxes

A través d'una publicació al seu Facebook, el grup ha volgut acomiadar-se d'un dels seus antics membres: «Va arribar en un moment àlgid i de gran èxit del grup. La seva aparició va ser clau per brillar com ningú en aquell inoblidable festival de Viña del Mar. La seva cara angelical i el seu cos apassionat pel ball el van fer inoblidable en aquest concepte». «Avui toca acomiadar-se d'un ésser únic i que ha deixat una empremta inesborrable. El cel es vesteix de gala per rebre un àngel que ballarà i brillarà amb llum pròpia», resa la publicació.


Comentaris

envia el comentari