Mor un sensesostre després de patir una pallissa al carrer a Barcelona

Els fets es van produir el passat mes de març i els Mossos busquen els autors de l'agressió

Imatge d'un indigent, a Barcelona
Imatge d'un indigent, a Barcelona | CatalunyaDiari.cat

Un jutjat de Barcelona investiga la mort d’un sense sostre que va perdre la vida després d’una pallissa a finals de març d’aquest mateix any. L’indigent, d’uns 30 anys, va morir a la unitat de cures intensives de l’hospital del Mar dies després del succés.

Segons avança La Vanguardia, els Mossos d’Esquadra expliquen que encara no han pogut determinar qui va propinar la brutal agressió a l’home ni tampoc n’han pogut esbrinar quines van ser les causes de la pallissa.

Els resultats de l’autòpsia no són concloents

D’aquesta manera, doncs, no se sap si la pallissa va ser la causa principal de la mort de l’indigent de plaça Catalunya. Així mateix, fonts de la investigació citades pel mitjà esmentat expliquen que l’home afectat, F., també era toxicòman i —a banda de viure al carrer— estava força fràgil de salut.

F. s'havia instal·lat a plaça Catalunya. Segons revelen cambrers i treballadors de la cèntrica plaça barcelonina, el sense sostre feia temps que vivia a plaça Catalunya amb els seus dos gossos.

L'edifici Bergara de plaça Catalunya, on s'instal·larà la seu de Lidl
La plaça Catalunya de Barcelona, on vivia l'indigent | L'econòmic

 

«Fa dues setmanes em van explicar que havia mort»

Són les dures paraules d’una dona que oferia menjar cada nit als indigents de la zona, però que prefereix mantenir-se en l’anonimat. Aquesta, qui assegura que «el coneixia des de feia temps», ha explicat: «El coneixia des de feia temps i una nit me’l vaig trobar amb ferides en un ull. Va ser el seu amic qui em va explicar que li havien propinat una pallissa diversos homes, a plaça Catalunya».

Tot seguit, doncs, la mateixa testimoni afirma: «Li vaig dir que anés a l'hospital, però s'hi resistia perquè adorava els seus dos gossos doncs tenia dos gossos, Marte i Tor. L'endemà vaig tornar-hi i ja el vaig veure molt malament. El tercer dia, finalment, un dels seus companys em va dia que l'havien portat a l'hospital».

«Fa unes dues setmanes, una empleada d'un bar em va comentar que havia mort», clou la dona.


Comentaris

envia el comentari