IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mor la tieta de la jove que fa un mes va desaparèixer a Huelva

La mare d'Adela li ha dedicat unes emotives paraules per agrair-li tot el suport

Adela, la joven de 16 años desaparecida en Huelva, amenazó con fugarse con su novio
Adela, la jove de 16 anys desapareguda a Niebla | Cedida

La família de María Adela, la noia desapareguda a Huelva, està passant per uns moments molt durs després de morir la tieta de la jove, aquest dimarts 9 de gener. Un tràgic succés que els pares esperen que faci retornar la seva filla de setze anys, que va desaparèixer a la matinada del passat diumenge 10 de desembre a Niebla, un municipi de Huelva.

Adeli Escala i Francisco Javier Rodríguez, els seus pares, com que no rebien notícies d'Adela van anar a presentar una denúncia davant la Guàrdia Civil i ara tan sols esperen que torni a casa. «María Adela, estem molt entristits perquè no estàs amb nosaltres per aquestes dates, però on sigui que hi siguis, bon Nadal», aquesta és la felicitació que els pares li van dedicar a través de les xarxes socials amb motiu de les festes nadalenques.

Alhora, també van aprofitar, des del seu compte de Facebook, per demanar-li que donés senyals de vida: «Vull pensar que em llegeixes des d'aquí, tan sols vull una trucada teva... Per què no em truqués? No estic enfadada, estic molt preocupada per tu, tu que sempre has compartit tants moments amb mi i tants cops hem rigut juntes, per què aquesta decisió tan dràstica?».

La dedicatòria a la seva germana

No saben res de la seva filla i ara acaben de perdre a una altra persona molt important en les seves vides. Com que els pares de la jove són molt actius a les xarxes socials, en aquest cas, la mare també va dirigir unes emotives paraules a la seva germana per acomiadar-se i donar-li les gràcies pel seu suport. «Per tots els teus consells, per totes les teves rialles i per tota l'estima que ens has mostrat», així la recorda.

A més, remarca que va fer un gran esforç per tirar endavant la seva família, ja que tenia quatre fills i va perdre el seu espòs molt aviat: «Per la quantitat d'anys que et vas quedar sola, sense el teu espòs, i li has guardat el seu lloc criant i mirant pels quatre fills que et va deixar, perquè has estat una mare genial, així com ho són els teus fills».

«Com favor et demano que indiquis els passos que ha de seguir la meva filla perquè torni a casa», així li demanava a la seva germana que l'ajudi, ara des del cel, a fer que la seva filla aparegui. La dedicatòria ha commocionat a molts usuaris de les xarxes, els quals li han donat ànims i força.
 

María Adela, joven desaparecida en Niebla (Huelva) y que podría haber huido con su novio
Adela, la jove de 16 anys desapareguda a Niebla, que podria haver fugit amb el seu xicot  | Xarxes socials 

 

Un mes desapareguda

Adela fa un mes que està desapareguda, sense donar senyals de vida i deixant a la família molt preocupada. Tan sols saben que la jove va estar en un hotel de Portugal i aquesta és tota la informació que tenen d'ella perquè el cas es troba sota secret de sumari. La investigació es basa en la teoria que hauria abandonat voluntàriament casa seva per anar-se'n amb el seu xicot de 22 anys.


Comentaris

envia el comentari