Imatge del pilot català de motocicletes Raül Torras, mort en un accident el dimarts, 6 de juny

Mor tràgicament Raül Torras, pilot català i agent dels Mossos d'Esquadra

El pilot gironí ha mort després d'un accident en una cursa aquest dimarts, 6 de juny, a la tarda

El pilot català i Mosso d'Esquadra de 46 anys, Raül Torras Martínez va morir ahir, dimarts 6 de juny, a conseqüència d'un accident sofert en la primera cursa de Supertwin de la competició de motociclisme internacional Tourist Trophy, celebrada a l'Illa de Man Coord. Aquesta competició és considerada una de les més perilloses del món del motociclisme. De fet, més de 250 pilots han mort des de fa cent anys.

Segons ha comunicat l'organització en una nota de premsa, «l'accident va tenir lloc a Alpine, entre els marcadors de les milles 16 i 17, en la tercera i última volta de la carrera».

El de Sant Hilari de Sacalm, Girona, era el cinquè any que competia. Va començar el 2017 i, durant la seva etapa com a motociclista va aconseguir registrar bones marques. L'any passat,  va aconseguir quedar en 15a posició i, en la carrera de Superstock d'aquest mateix dimarts, va fer la volta més ràpida en TT, a 200 km/h. Un fet que l'ha portat a convertir-se en l'espanyol més ràpid de la història de l'Illa.

L'únic que ha perdut la vida aquest any

«Raül ha estat l'espanyol que més ràpid ha rodat aquest any en la TT. En total, ha competit en 21 curses i les seves actuacions l'han fet guanyar un total de 18 Rèpliques de Bronze. El TT transmet el seu condol a la família, amics i estimats de Raül», ha indicat l'organització en el comunicat de la mort del pilot català.

Durant la realització d'aquesta edició de la competició, ha estat l'únic pilot que ha perdut la vida. En comparació de l'any passat han estat pocs, ja que en van morir 6.

Tot i la pèrdua del Raül, la competició encara no ha finalitzat i les carreres continuaran fins al dissabte. Avui, dimecres, es faran les carreres de les competicions Supersport i Sidecar i, divendres, 9 de juny, les de la Superstock i Supertwin. Finalment, dissabte, la competició tancarà amb la competició de Sènior TT.