Una màquina oprimeix el pit d'un treballador que mor en quedar-se atrapat

Els serveis mèdics no van poder fer res per salvar-li la vida

Moment de la retirada del cadàver del xiquet de huit anys a Elda
Mor un treballador d'una fàbrica de formatges de Toledo | La Sexta

Una fàbrica de formatges de Totanés, una localitat de Toledo, ha viscut un tràgic episodi quan un dels treballadors ha quedat atrapat en una de les màquines de la companyia, aquest passat dimarts, 30 de gener.

Pel que fa a la víctima, no s'ha desvelat el seu nom, així com ho han sol·licitat els seus familiars. L'avís es va donar a les 18.38 hores, moment en què el Servei d'Emergències del 112 de Castilla-La Mancha va desplaçar-se a l'empresa alimentària, que es troba al quilòmetre 2 de la Carretera de Toledo.

La màquina li va oprimir el pit

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per descobrir per què es va quedar atrapat dins d'una de les màquines de la fàbrica, la qual li hauria oprimit el pit fins a causar-li la mort. Una pèrdua que ben segur fa que revisin l'estat de les altres màquines per prevenir un altre problema com aquest.

També es van dirigir a la fàbrica un equip mèdic d'Urgències, una unitat de vigilància intensiva mòbil i dues ambulàncies, una de Suport Bàsic i una del departament d'Urgències. No obstant això, no van poder fer res per evitar la seva mort.

Les conseqüències per a l'empresa 

Després de l'incident, seria molt probable que l'empresa hagués de confortar certs problemes que, inclús, els hi podrien causar grans pèrdues. Concretament, la seva reputació podria no ser la mateixa després del terrible accident.

Segurament, la incrementació de la vigilància és un dels factors més plantejats després de l'incident. De fet, les empreses del voltant potser ja han revisat el seu procés de treball, ja que un episodi com aquest hauria de tenir una gran repercussió i reflexió sobre l'estat dels aparells i màquines dels quals es disposa.

D'altra banda, les condicions laborals també haurien de ser el centre d'interès perquè, de vegades, quan són dolentes poden comportar certs riscos que, fins i tot, acaben perjudicant la mateixa empresa que ofereix feines precàries.


Comentaris

envia el comentari