Mor un treballador en caure des d'una altura de vuit metres al Baix Llobregat

La víctima, de 46 anys, era treballador d'una empresa de seguretat

Diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en línia
Mor un home de 46 anys en caure des d'una altura de vuit metres | cedida

Els Mossos d'Esquadra han rebut un avís al voltant les 17.21 hores de la caiguda d'un home des del sostre d'una empresa on treballava a Cornellà de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, segons un comunicat de la policia catalana.
 

La víctima, un home de 46 anys i treballador d'una empresa de seguretat

L'accident ha succeït quan un treballador, de 46 anys, d'una empresa de seguretat, es trobava treballant sobre el sostre d'uralita d'una nau industrial, sense protecció, i ha caigut des de vuit metres d'altura.Fins al lloc dels fets s'han desplaçat els Mossos d'Esquadra, dotacions dels Bombers de la Generalitat i efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han certificat la seva mort, i els fets s'han posat en coneixement del Jutjat d'Instrucció, en funcions de guàrdia, i del Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies.

Segona mort a Cornellà per accident laboral en pocs dies

Malauradament, aquest accident mortal és el segon que succeeix a Cornellà de Llobregat en pocs dies de diferència. Dilluns de la setmana passada, un home de 52 anys i veí de l'Hospitalet va perdre la vida després de caure d'una altura de 10 metres en una empresa de Cornellà. Els fets es van produir quan el treballador es va precipitar quan estava reparant la teulada. 

Un 2020 nefast

Tot i l'aturada d'una part de l'economia per la pandèmia de coronavirus, les dades del 2020 respecte als accidents laborals van patir un augment considerable. En els onze primers mesos de l'any, i a l'espera de conèixer les dades de desembre, hi va haver un total de 71 accidents laborals mortals, 420 greus i 68.042 lleus. El creixement acumulat de la mortalitat al lloc de treball si situava al 20,3% el novembre passat.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari