Mor un treballador a la planta de SEAT a Martorell

La víctima s'ha precipitat al buit des d'una zona elevada de les instal·lacions de premses

Línia de muntatge del Seat León a la planta de Martorell. | CatalunyaDiari.cat

Un treballador de Seat de la planta de Martorell, al Baix Llobregat, ha mort aquest dilluns a primera hora del matí després de precipitar-se al buit des d'una zona elevada de les instal·lacions de premses. La companyia automobilística espanyola assegura que les autoritats ja estan treballant per aclarir les circumstàncies dels fets, segons ha informat el web 'Coche Global'.

 

El web especialitzat en informació de la indústria automobilística aclareix que el treballador ha mort com a conseqüència de les lesions causades en caure en una zona en què hi ha maquinària pesant d'estampació de xapa per als vehicles. 

 

El condol de Seat a la família

El 2008 un altre treballador va morir en caure des de nou metres d'alçada a la planta de Martorell | CEDIDA

El 2008 ja va morir un treballador a les mateixes instal·lacions en caure d'una altura de nou metres. Ara la companyia fa front a un altre tràgic accident laboral i ha mostrat el seu suport a la família de la víctima: «Seat vol transmetre el seu condol als familiars i amics del treballador i pel seu respecte no farem cap comentari».

Seat compta amb més de 13.000 treballadors directes a la seva seu de Martorell. Dels 43 representants sindicals electes de la planta, n'hi ha 27 per a la UGT, nou per a les CCOO i set per a la CGT.

L'última víctima mortal a la fàbrica, un jardiner

L'últim accident en les instal·lacions de Seat a Martorell es va produir l'abril de l'any passat. Un jardiner que treballava per a l'empresa Estudios y Contratas Silvicolas, subcontractada per Acciona, va morir en caure d'una màquina tallagespa per un terraplè.

Els Mossos d’Esquadra de Martorell van rebre l'avís explicant que un treballador annex a l'empresa que duia a terme tasques de jardineria havia patit un accident greu mentre treballava. Instants després, unes quantes patrulles del cos policial català, diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc dels fets. Va ser aleshores quan una ambulància va acabar traslladant la víctima a l’hospital de Bellvitge, on va morir hores després.


Comentaris

envia el comentari