Foto d'una dona a un aeroport amb una maleta.

Accident aeri a Catalunya: mor una persona en un fatal succés

El pilot d'un ultralleuger ha mort en estavellar-se al camp d'aviació de Moià

És la notícia del cap de setmana. El pilot d'un ultralleuger ha mort aquest diumenge al matí en estavellar-se al camp d'aviació del Prat de la Plana de Moià. La víctima és un home de 74 anys, segons han informat els Bombers de la Generalitat

Els cossos d'emergències han rebut l'avís de l'accident sobre les 09.57 hores amb diversos avisos al telèfon d'emergències 112 sobre la caiguda d'una aeronau a les immediacions del recinte. 

La víctima és l'únic ocupant que hi havia a la nau. Els serveis mèdics han intentat reanimar-lo, però no han pogut fer-hi res per salvar-li la vida. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria del cos s'ha fet càrrec de les investigacions.

La víctima, l'únic ocupant de la nau

Després de rebre l'avís, dues dotacions dels Bombers han accedit al lloc del sinistre i han muntat una línia d'aigua i escuma per evitar ignicions per una fuita de combustible. 

▶️ Les platges catalanes, plenes de gent gràcies a les altes temperatures dels últims dies

Un cop es doni l'ordre de retirar la màquina, una dotació dels Bombers supervisarà que no se'n derivin riscos pel vessament de combustible.

L'accident ha mobilitzat dotacions dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local de Moià, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha proporcionat un helicòpter medicalitzat.