Mor un guàrdia civil atropellat per una furgoneta en l'A-1 de Madrid

La velocitat de la furgoneta ha desplaçat diversos metres el cos de l'agent

Lloc on ha estat atropellat el Guàrdia Civil | CatalunyaDiari.cat

 

Un guàrdia civil de Tràfic de 40 anys ha mort aquest matí després de ser atropellat per una furgoneta en l'A-1 mentre estava treballant en l'A-1, han confirmat des de la Comandància de la Guàrdia Civil. L'accident va tenir lloc minuts abans de les 11.30 hores d'aquest dilluns en el punt quilomètric 20.700 de la A-1, sentit Madrid, en el terme municipal d'Alcobendas. El guàrdia civil, que respon a les inicials de C.D.D, havia parat a un vehicle en aquest punt per demanar-li la documentació quan, per causes que encara es desconeixen, una furgoneta l'ha atropellat en el carril més proper al voral.

La velocitat de la furgoneta ha desplaçat diversos metres el cos de l'agent, que ha mort en l'acte conseqüència dels múltiples traumatismes. Fins al lloc ha acudit una ambulància del Summa, que ha intentat reanimar a l'agent, encara que finalment només han pogut confirmar la defunció. També s'han acostat diversos cotxes de la Guàrdia Civil, que han practicat la prova d'alcoholèmia al conductor de la furgoneta, que ha donat negatiu, segons ha indicat una testimoni del sinistre. El conductor es trobava en estat de xoc.

 

L'accident està provocant congestió de tràfic entre els quilòmetres 21 i 23 sentit Madrid, ja que roman el carril dret tancat. La delegada del Govern a Madrid, Concepción Dancausa, ha mostrat les seves condolences a la família de l'agent per Twitter.