URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Mor un nadó després de ser atacat per un gos de raça perillosa

Tenia només quatre mesos
Un gos de la raça Staffordshire Bull Terrier | Mirror

 

El succés va tenir lloc en Essex, Regne Unit, quan una mare caminava pel carrer amb els seus dos fills, un de quatre mesos i un altre de 22. De sobte, un gos de raça Staffordshire Bull Terrier es va abalançar sobre els tres. El petit de quatre mesos va morir mentre que la mare i l'altre nen es troben greument ferits, segons publica el Belfast Telegraph.

Un veí que estava present durant el succés, assegura que va quedar totalment commocionat quan va veure quatre cotxes de policia i dues ambulàncies al seu carrer i va descobrir que el petit havia mort en aquelles circumstàncies. «Hi havia un munt de nens al voltant que venien de l'escola. Podia haver atacat a més nens», assegurava. Segons el veí, el gos es tractaria d'una raça altament perillosa, encara que no ha estat confirmat per la policia.

 

La policia es va emportar l'animal, que ara es troba sota custòdia. L'inspector cap a càrrec del cas ha assegurat que els agents investiguen el tràgic succés i els especialistes del cos estan «proporcionant suport a la família en aquest moment difícil».